En başta o yok.Verimlilik sertifikası mı?
Devre kartı 80+ dir. 5k tl 1200w psu kalitesi düşük olur önermem.Bu marka ne www.80plus.org da ne de PSU Tier List lerde var anlamadım...
Denene göre 92 verimlilikteDevre kartı 80+ dir. 5k TL 1200w psu kalitesi düşük olur önermem.
Tecrübelisiniz hocam,teşekkür ediyorumram mhz düşürmezsen yapıyor + amd ekran kartları cok sesli + kondoster ugultusu cok cıkma ihtimali var.
performans dersen süper silent moda al kullan yapiyorum.
paran yetiyorsa 7800x3d al geç hiç uğraşma gre güzel model.
7500f de güzel bütcen cikmassa ilerde satarsın piyasası pek düşmüyor işlemcinin 0 fiyatın yakın satanlar var yani satar işlemci değişirsin.
uçuk anakart alma performans ve fps iyi olan al ramlar cl30 6000mhz al yeterli bütcen yoksa kıs kasayı fps ürünü zokko felan al veya powerle ucuz sağlam modeller var ondan alki işlemci küvetli tutarsın.
kasan mesh olsun yeterki cok fark ediyor teneke yıgını bile alsan güzel fanla serin tutuyor.
imkanın varsa en gold power kullan kaliteli psu bile amd ekran kartı tutarlılık farkı var gibi geliyor bana.
intel ve nvidia göre dağa çok performans alırsın uyguna gelir benim düşüncem bu fan boy değilim hangisi uygun işime gelirse onu alırım 4070super vericem paraya 7900xt aldım mutluyum ses hariç
Bkz: High power ecobr serisi . Devre kartı 80+ olduğu için farklı kalitede düşük giriş seviyede 80+ sertifika basabiliyor .En başta o yok.
Hiçbir global incelemesi yok.
Teknobiyotigin her ürünü alınmaz bütün cinin cer copunu getiriyor firma.Denene göre 92 verimlilikte
Hİgh power performance gold serisine 800w güç çektiriyorlar 100w dn başlayıp dalgalanama 80mV bununki nasıl? (800w modeline)Bkz: High power ecobr serisi . Devre kartı 80+ olduğu için farklı kalitede düşük giriş seviyede 80+ sertifika basabiliyor .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teknobiyotigin her ürünü alınmaz bütün cinin cer copunu getiriyor firma.
Bakalım mı???850lik olanı var bende high powera tercih ederim kalitesi iyi araştırarak aldım
Enermax da fason ürettiriyormuş diğer forumlarda yazana göre (!).rajintek cratos Enermax Revolution D F X modelinin birebir aynısıdır boş atıp tutmayın
bu paraya açık ara en iyisi zaten daha ucuza yok çok kaliteli beklemen saçmalık olurHİgh power performance gold serisine 800w güç çektiriyorlar 100w dn başlayıp dalgalanama 80mV bununki nasıl? (800w modeline)
Bakalım mı???
Mesaj otomatik birleştirildi:
Enermax da fason ürettiriyormuş diğer forumlarda yazana göre (!).