TTNET Taahhüt Bedeli 850TL

Kanka TTnet değil her firma öyle vazgeçtirme bedelini yüksek tutmak için
Ağzımı bozduracaklar o olacak dostum yapılan şey normal bir şey değil televizyon alıyoruz sanki yanında
Artık taahütlü internet dönemi bitti Türkiyede daha kimse geçmesin turktelekom vs.
Kesinlikle bencede bitti taahhüt denen bir şeyin olması zaten yanlış bir durum ama yapacak bir şey yok

İyi günler dostlar ttnet'de 24 aylık taahhüt sözleşmesi olan bir internet kullanıyordum aylık 90TL veriyorduk internetle yaşadığım problemlerden dolayı türknete geçmek istedim izlediğim şu videoya göre 12 ayın üstündeki taahhütleri sonlandırırken herhangi bir ceza ödememiz gerekmiyormuş:
türknete geçtik ve ttnet'den 850TL lik taahhüt faturası geldi 850TL dostlar biz aylık 90tl ödüyorduk ve öğrendikki internetin indirimsiz fiyatı 255TL imiş masglkmaslmkglaksmgmkl 255TL sadece 16MB internet sadece bakın dostlar o kadar garibime gidiyor ki kredi çektik sanki 255TL nedir 165 TL indirim yapmışlar güya 850TL Taahhüt ödemek zorunda kalacağız şimdi ne kadar garip
Fes etmeden önce arayıp sorcaktınız sizin hatanız ayrıca 12 aydan uzun taahhüt imzaladınız paketi en az 12 ay kaldıktan sonra çıkabilirsiniz biriside bu tarz konu açmıştı ama o red yemişti.

Fes etmeden önce arayıp sorcaktınız sizin hatanız ayrıca 12 aydan uzun taahhüt imzaladınız paketi en az 12 ay kaldıktan sonra çıkabilirsiniz biriside bu tarz konu açmıştı ama o red yemişti.
Bizim hatamız değil ayrıca arayıp sorduk bu kadar para olduğunu bizde biliyorduk ama bu izlediğimize videoya göre ödemememiz gerekiyordu taahhüt parasını ama ödememiz gerekiyormuş anlamadım

Olay tamamen sizin hatanız ve sorumsuzluğunuz olmuş.
Arayıp taahhüt cayma bedelinizi öğrenmeniz gerekirdi.
Taahhüt ödememe gibi bir şey yok, araştırmadan geçmişsiniz.
Müşteri hizmetleri yerine youtube videosuna güvenmek ile hata etmişsiniz.
Ondan sonra direk taahhüt bedeli gelmiş ve faturaya indirimler vs. yansıtmışlar.
16 mbps paket olmuş 255 TL, olan ailenizin parasına olmuş.
Bunu bilerek 24 ay sözleşme imzalamıştınız.
Benim de taahhütüm var, bitmesini bekliyorum.
Eğer beklemeden çıksam benim de sonum sizin gibi olacak.
Burada firmanın suçu yok, bunların olacağı önceden belli idi zaten.

Bizim hatamız değil ayrıca arayıp sorduk bu kadar para olduğunu bizde biliyorduk ama bu izlediğimize videoya göre ödemememiz gerekiyordu taahhüt parasını ama ödememiz gerekiyormuş anlamadım
O önceden açılan konuda okuduğum kadarıyla ücret ödememek için bir yere başvurup onay verirseler çıkabiliyormuşsunuz ama o arkadaş red almış.

Olay tamamen sizin hatanız ve sorumsuzluğunuz olmuş.
Arayıp taahhüt cayma bedelinizi öğrenmeniz gerekirdi.
Taahhüt ödememe gibi bir şey yok, araştırmadan geçmişsiniz.
Müşteri hizmetleri yerine youtube videosuna güvenmek ile hata etmişsiniz.
Ondan sonra direk taahhüt bedeli gelmiş ve faturaya indirimler vs. yansıtmışlar.
16 mbps paket olmuş 255 TL, olan ailenizin parasına olmuş.
Bunu bilerek 24 ay sözleşme imzalamıştınız.
Benim de taahhütüm var, bitmesini bekliyorum.
Eğer beklemeden çıksam benim de sonum sizin gibi olacak.
Burada firmanın suçu yok, bunların olacağı önceden belli idi zaten.
Dostum arayıp taahhüt cayma bedelini öğrenmiştik zaten bu kadar olacağını biliyorduk youtube videosunda ki kanal küçük bir kanal değil bir çok insanda uygulamasının bulunduğu ve forumunu bir çok kişinin kullandığı bir kanal babam ve benim türknet gibi taahhüt kullanmayan firmalardan bu sene gibi haberimiz oldu hafif araştırma yaptık bu videoyu bulduk ve baktık ki hakkımız var dedik o zaman geçelim yoksa bizde 7 ay kadar bekleyip çıkacaktık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O önceden açılan konuda okuduğum kadarıyla ücret ödememek için bir yere başvurup onay verirseler çıkabiliyormuşsunuz ama o arkadaş red almış.
Dostum bilmiyorum zaten eğer hakkım olduğunu düşünmesem böyle bir işe girişmezdim ama videoda söylendiğine göre kesinlikle hakkım var

Dostum arayıp taahhüt cayma bedelini öğrenmiştik zaten bu kadar olacağını biliyorduk youtube videosunda ki kanal küçük bir kanal değil bir çok insanda uygulamasının bulunduğu ve forumunu bir çok kişinin kullandığı bir kanal babam ve benim türknet gibi taahhüt kullanmayan firmalardan bu sene gibi haberimiz oldu hafif araştırma yaptık bu videoyu bulduk ve baktık ki hakkımız var dedik o zaman geçelim yoksa bizde 7 ay kadar bekleyip çıkacaktık
Dostum madem aramıştınız ve bedeli olduğunu biliyordunuz.
Neden çıktınız o zaman videoya bakıp?
Video, müşteri hizmetlerinden daha mı iyi bilecek?
1000 TL paranız boşa gitti maalesef.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum bilmiyorum zaten eğer hakkım olduğunu düşünmesem böyle bir işe girişmezdim ama videoda söylendiğine göre kesinlikle hakkım var
Yasal olarak hakkın var ama kendi kafana göre yapamazsın.

Dostum madem aramıştınız ve bedeli olduğunu biliyordunuz.
Neden çıktınız o zaman videoya bakıp?
Video, müşteri hizmetlerinden daha mı iyi bilecek?
1000 TL paranız boşa gitti maalesef.
Dostum videodaki adam tüketici başvuru merkezi onursal başkanı :D
haliyle o videoya bakıp çıktık yani

Dostum videodaki adam tüketici başvuru merkezi onursal başkanı :D
haliyle o videoya bakıp çıktık yani
Hocam isterse Cumhurbaşkanı olsun Türk Telekom bu.
Böyle bir şey varsa bile hazırlık yapmak gerek.
Siz ödemeyiz diyip direk pat diye çıkmışsınız :D

Hocam isterse Cumhurbaşkanı olsun Türk Telekom bu.
Böyle bir şey varsa bile hazırlık yapmak gerek.
Siz ödemeyiz diyip direk pat diye çıkmışsınız :D
Ne bileyim o da bizim bilgisizliğimiz dostum o konuda bir şey diyemem ama ödeyeceğiz mecbur en kötü konuda yazdığım gibi borcu ödedikten sonra şikayet edebiliyormuşuz bakalım bir şey çıkacak mı

Geri