❌İndirim Bitti! TP-Link WA854RE Menzil Genişletici 300 TL🔥 🔥

-Mehmet-

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,044
Kendimde kullanıyorum çok güzel ürün. 400 TL ye almıştım.

Link👉 https://www.amazon.com.tr/dp/B00H32T3M4?tag=akakceprime-21&th=1

1718051387201.png

Son düzenleme:
Yıllar önce almıştık, gayet iş gören bir ürün.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Xiaomi'nin genişleticisinden iyi midir ? Siyah 2 kulaklı olan

Arada bi sıkıntı çıkartıyor camdan bahçeye fırlatasım geliyor ama baştan kurulum yapınca düzeliyor :D

Arada bi sıkıntı çıkartıyor camdan bahçeye fırlatasım geliyor ama baştan kurulum yapınca düzeliyor :D
hocam 2 yıl oldu hiç sorun yaşamadım. Konum belirleme de sorun yaşıyor olabilir misiniz ?

hocam 2 yıl oldu hiç sorun yaşamadım. Konum belirleme de sorun yaşıyor olabilir misiniz ?
Yok hocam kurulum yaptıktan sonra bı daha ellemiyorum zaten. 6 ayda 1 hafta deli ediyor beni. Sonra hicbirsey yokmuş gibi duzgun çalışıyor

Xiaomi'nin genişleticisinden iyi midir ? Siyah 2 kulaklı olan
bende onuna bu model arasında kaldım xiaomi de çok şikayet geldiği için vazgeçip bunu aldım pişman değilim. TP-Link zaten bu modemdir router falan o alanlara yoğunlaşmış bir firma Xiaomi den daha çok güven veriyor açıkçası.

418 olmuş.

bende onuna bu model arasında kaldım xiaomi de çok şikayet geldiği için vazgeçip bunu aldım pişman değilim. TP-Link zaten bu modemdir router falan o alanlara yoğunlaşmış bir firma Xiaomi den daha çok güven veriyor açıkçası.
Önemli olan üründür. Modem&router'a yoğunlaşmış bir diğer marka Zyxel'in WRE6605'i ile Xiaomi'nin Mi Repeater'ında yaşamadığım sorunlar yaşıyorum.

Yurt dışında TP-Link RE705X 40 -50 dolara satılıyor Türkiyede 1300 - 1500 Tl ye satılırsa almayı düşünüyorum bu tür cihazlara neden indirim yapılmıyor

TP-Link WA854RE yurt dışında 20-30 dolara satılıyor Türkiyede 300 - 400 tl satılıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,303
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri