osmannnaktrkk
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Arkadaşkar Kafam Güzel olsun Diye Daxtil ( İmla Düzeltici ) Çektim Neredeyse 5 Gün Olucak Kafadan Çıkamıyorum Ne tavsiye Edersiniz Hasteneye Gitmelimiyim
JANDNAJDAJDKWKFOSKDKSKEKWFKKD BİRAZ DAHA ÇEK 5 günü unutursun reis tedaviArkadaşkar Kafam Güzel olsun Diye Daxtil ( İmla Düzeltici ) Çektim Neredeyse 5 Gün Olucak Kafadan Çıkamıyorum Ne tavsiye Edersiniz Hasteneye Gitmelimiyim
JANDNAJDAJDKWKFOSKDKSKEKWFKKD BİRAZ DAHA ÇEK 5 günü unutursun reis teda Şaka
ya Orası öyle tabide en son çare olarak artık onu yapıcaz kankaHastaneye gidecek durumda olsan Donanım Arşivi foruma girip osmannnaktrkk kullanıcı adıyla hesap açıp konu oluşturmazdın bence
Acile git Ben dakstil çektim deya Orası öyle tabide en son çare olarak artık onu yapıcaz kanka
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
arkadaşlar büyük ihtimal beyin hücrelerime sinir sistemime acayip zararlar verdim sürekli dönüşüm yaşıyorum bence hastaneye gitmek en iyisi
bu kafan güzel olunca mı aklına geldi? Öncesinden hesaplayamadıysan Dakstilin sana kötü bir etkisi olmammış aksine beynin fişek olmuş fişeeek piyuuuuuuğğğ buuuuuuğmya Orası öyle tabide en son çare olarak artık onu yapıcaz kanka
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
arkadaşlar büyük ihtimal beyin hücrelerime sinir sistemime acayip zararlar verdim sürekli dönüşüm yaşıyorum bence hastaneye gitmek en iyisi
Hocam bı yerde denesene çıkmıyorsa kat kat çek +20 santim yap Karabükte kılıç savaşında Türkiye'yi temsil et onlara Türk gücünü göster aslanım (!)Arkadaşkar Kafam Güzel olsun Diye Daxtil ( İmla Düzeltici ) Çektim Neredeyse 5 Gün Olucak Kafadan Çıkamıyorum Ne tavsiye Edersiniz Hasteneye Gitmelimiyim
yok ya hastane evine uzaksa ambulans çağırsın zaten mazot kaç para? Ambulansı ara dakstil çekip zehirlendim de, 112 şaşırır zaten akşam da show habere malzeme olursun izlerizHocam bı yerde denesene çıkmıyorsa kat kat çek +20 santim yap Karabükte kılıç savaşında Türkiye'yi temsil et onlara Türk gücünü göster aslanım (!)
Hastaneye gitsene ne bekliyon
Acile git Ben dakstil çektim d
yok ya hastane evine uzaksa ambulans çağırsın zaten mazot kaç para? Ambulansı ara dakstil çekip zehirlendim de, 112 şaşırır zaten akşam da show habere malzeme olursun izleriz
gidicem kanka bu durumda herkese anlatılmaz bi arkadaşıma bahesedicem gidicemHastaneye git soru sorma artık.