❌İndirim Bitti! Asus ROG Gladius III Wireless Aimpoint 1916TL

Yukarı da v2 geçersiz diyip bilmeden boş yapan arkadaş madem geçerli değil ben nasıl aldım??
1718198039648.png
?

Soldaki linkler farkındaysan v2 modeline atmıyor.
Diğer laptoplarında olduğu gibi ekranı ayırmışlar sağ ve sol olacak şekilde. V1 yani düzün stokları bulunduğu müddetçe v2 için kampanya geçerli O-LA-MAZ
Sağdakiler beyazlar, soldakiler siyahlar. :)

,i,,,,,,,,,

Hocam ne tür bi rahatsızsın kampanya kaç aydır var ben ürünü aldım geri ödemesini aldım nereye bakarak bu yorumları yapıyorsun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaç aydır var hocam kampanya bu arkadaş rahatsız bulaşmayın ona
Bahsettiğimiz kampanya bu değil hocam.

Hocam ne tür bi rahatsızsın kampanya kaç aydır var ben ürünü aldım geri ödemesini aldım nereye bakarak bu yorumları yapıyorsun?
Hocam sen 500 TL ekipmanını anlat kampanyasından faydalanmışsın.17 Haziranda yani 5 gün sonra 1033 TL geri ödeme gelecek.Ondanda faydalanabilirsin

Hocam sen 500 TL ekipmanını anlat kampanyasından faydalanmışsın.17 Haziranda yani 5 gün sonra 1033 TL geri ödeme gelecek.Ondanda faydalanabilirsin
Evet hocam biliyorum demek istediğim 500 TL olan kampanya da da v1-v2 yok veriyor bunda da alırsın

Nasıl yani 500 TL aldım bundan da alabilir miyim?

Geri