Vodafone net 20 gündür internet yok

TheJerry

80+
Reaksiyon skoru
3
vodafone net 20 gündür internetim yok. İnternetin ne zaman geleceiğini sorduğumda 10 gün sonrasını söyleyerek geçiştiriyorlar . İptal etmek istediğimde tahhahütü ödememeden iptal hakkım olmadığını söylüyorlar . Ne yapabilirim bi fikri olan var mı ?

vodafone net 20 gündür internetim yok. İnternetin ne zaman geleceiğini sorduğumda 10 gün sonrasını söyleyerek geçiştiriyorlar . İptal etmek istediğimde tahhahütü ödememeden iptal hakkım olmadığını söylüyorlar . Ne yapabilirim bi fikri olan var mı ?
Türk Telekom altyapısı üzerindenmi hizmet alıyorsunuz btkya cimere şikayet edin.

Yeni mi bağlattınız yoksa zaten kullanıyordunuz, gitti ve 20 gündür yok mu ?

Türk Telekom altyapısı üzerindenmi hizmet alıyorsunuz btkya cimere şikayet edin.
Evet ama yan komşumda internet varken biz vodaone müşterisi olduğumuzdan bizde yok . Port sıkıntısı falan filan diye geçiştiyorlar bizi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yeni mi bağlattınız yoksa zaten kullanıyordunuz, gitti ve 20 gündür yok mu ?
uzun zamandır kullanıyorduk

Evet ama yan komşumda internet varken biz vodaone müşterisi olduğumuzdan bizde yok . Port sıkıntısı falan filan diye geçiştiyorlar bizi

Evet uzun zamandır kullanıyorduk
Dsl ışığı yanıyormu modemde sabit

D) İNTERNET HIZININ DÜŞÜK OLMASI, KESİLMESİ GİBİ SEBEPLERLE TAAHHÜT İPTALİ

İnternet hızınızın düşük olması veya kesilmesi gibi durumlarda olağan üstü fesih yöntemleriyle, taahhütlü aboneliklerinizi cayma bedeli olmadan iptal edebileceğiniz gibi bu durumdan kaynaklı zararlarınıza da tazmin edebilirsiniz.

Bu konuyla ilgili ayrıntılı bilgi verdiğimiz yazımıza ulaşmak için tıklayınız.

bknz. https://www.ozavukatlik.net/post/in...gibi,cayma bedeli olmadan fesih edebilirsiniz.

D) İNTERNET HIZININ DÜŞÜK OLMASI, KESİLMESİ GİBİ SEBEPLERLE TAAHHÜT İPTALİ

İnternet hızınızın düşük olması veya kesilmesi gibi durumlarda olağan üstü fesih yöntemleriyle, taahhütlü aboneliklerinizi cayma bedeli olmadan iptal edebileceğiniz gibi bu durumdan kaynaklı zararlarınıza da tazmin edebilirsiniz.

Bu konuyla ilgili ayrıntılı bilgi verdiğimiz yazımıza ulaşmak için tıklayınız.

bknz. https://www.ozavukatlik.net/post/internet-aboneligi-cayma-bedeli-iptali#:~:text=İnternet hızının düşük olması gibi,cayma bedeli olmadan fesih edebilirsiniz.
Bu yazıyı okudum ama vodafone aksini söyliyor 30 gün geçse bile bedelsiz iptalin olmadığını söylüyor

Anladım port sıkıntısı varsa beklemen lazım yada türk Telekom bölge müdürlüğüne gidip port açtırma talebinde bulunman lazım ne zaman açılır Allah bilir btkya cimere şikayet edin.
Daha önce olan port bi anda yok mu oldu ? 5-6 yılıdr kullandığım porta kediler mi girdi djdj

Bu yazıyı okudum ama vodafone aksini söyliyor 30 gün geçse bile bedelsiz iptalin olmadığını söylüyor

Daha önce olan port bi anda yok mu oldu ? 5-6 yılıdr kullandığım porta kediler mi girdi djdj
Hocam türk Telekom bu ne yapacağı belli olmuyor

Alamadığın hizmetin parasını ödemeyin cimer ve tüketici hakem heyetine başvurun.
Ama önce bina içi tesisat ta problem var mı emin olmanız lazım

Alamadığın hizmetin parasını ödemeyin cimer ve tüketici hakem heyetine başvurun.
Ama önce bina içi tesisat ta problem var mı emin olmanız lazım
Aga binamda sıkıntı olsa adamlar bizlik bir şey yok dicekler zaten . Adamların yapacağı bir şey var yapmıyorlar yazın ortasında bir anda bina içinde internet kopamazya .

Geri