Sorunu yoksa alınır hocam.kartı 9000 e bırakıyo 2023 kasımda alınmış furmarkda 16 dk test yaptı değerleri iyi geldi gözüme
Birde 4060 sifiri 11k zaten o kartının galibakartı 9000 e bırakıyo 2023 kasımda alınmış furmarkda 16 dk test yaptı değerleri iyi geldi gözüme
Sıfır daha mantıklı bencede.değerleri nasıl bence okey gibi ama okadar para vericem 0 mı alsam az daha koyup
Yok hocam bulamazsın o fiyata.hocam 10k civarına 4060tilar yok mu daha iyi olmaz mi?
hocam o kartın sıfırı 14k, böyle az ısınan kartlarda endişelenmenize hiç gerek yok. zaten mining dönemi de bittiği için kartı oyun ve ağır işler dışında kullanmamışlardır. elinizden geliyorsa termal macun ve termal ped değişimi yapın kullanın ya da bi bilgisayarcıya götürün yaptırın. sonra kartı undervolt edin 7-8 derece de ordan düşürün tertemiz kullanırsınız.değerleri nasıl bence okey gibi ama okadar para vericem 0 mı alsam az daha koyup
hocam bu ülkede indirim beklerseniz zarar edersiniz bir şey alacaksanız hiç beklemeden alın derimyakın zamanda ekran kartlarına bi indirim gelirmi
knk ben yarın alcam 10k 4060ti ıkıncı el sende 1k koyup ona bak bencekartı 9000 e bırakıyo 2023 kasımda alınmış furmarkda 16 dk test yaptı değerleri iyi geldi gözüme
izmirde yok evethocam ben izmirdeyim 10k ya 4060 görmedim hiç izmirde