Yardım max 2000 tl monitör

1920x1080 Monitörlerde 27" yerine 24" daha iyi.Bu monitörün 24" olanı varsa tavsiye edebilirsiniz.27" 2K için tavsiye edilebilir.

1920x1080 Monitörlerde 27" yerine 24" daha iyi.Bu monitörün 24" olanı varsa tavsiye edebilirsiniz.27" 2K için tavsiye edilebilir.
ben sadece oyun için istemiyorum ablam falanda film izleyecek o yüzden büyük bir ekran istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir şey sorucam son 8 ürün kalmış acaba bana kötü bir monitör çıkma olasılığı varmı yani ellerinde kalanlardan veriolar sonuçta

ben sadece oyun için istemiyorum ablam falanda film izleyecek o yüzden büyük bir ekran istiyorum
Bir şey farketmez.1920X1080 monitörde pikselleri görebilirsiniz 27" bir monitörde.Ben 24" monitör kullanıyorum 1080P pikseller belli olmuyor öyle ama monitöre yaklaştığımda biraz olsun sayabiliyorum.27" monitörde çok daha belirgin olacaktır.

Ama illa alacağım diyorsanız bu monitöre bakabilirsiniz.

bir şey sorucam son 8 ürün kalmış acaba bana kötü bir monitör çıkma olasılığı varmı yani ellerinde kalanlardan veriolar sonuçta
sanmam kötü/bozuk/sorunluysa zaten iade etmek zorundalar ayrıca çok iyi puanı ve yorumu olan bir satıcı bozuk şeyi bozuk değil diye satmak için zaten n11 kullanılmaz

Bir şey farketmez.1920X1080 monitörde pikselleri görebilirsiniz 27" bir monitörde.Ben 24" monitör kullanıyorum 1080P pikseller belli olmuyor öyle ama monitöre yaklaştığımda biraz olsun sayabiliyorum.27" monitörde çok daha belirgin olacaktır.

Ama illa alacağım diyorsanız bu monitöre bakabilirsiniz.
pikselin belirginliği çok değilse önemli değil benim için

Söyle söyleyeyim n11 den almazsanız hiç almayın çünkü incehesaptaki fiyatı haketmiyor tam 2000 lira verecekseniz diğer arkadaşın önerdiği samsung olanı alın

çok bütçem olmadığı için n11 den msi ın monitörünü alıcam teşekkür ederim bu arada sizlere yardımcı olduğunuz için <3

o kadar bütçem yok anlatamıyorum ben galiba
Hocam 100 TL daha fazla sadece bence kesinlikle alın 2K çözünürlük ve 144HZ SAMSUNG bir monitör ama max 2K ise başka öneride yapabilirim.

Hocam 100 TL daha fazla sadece bence kesinlikle alın 2K çözünürlük ve 144HZ SAMSUNG bir monitör ama max 2K ise başka öneride yapabilirim.
istediğim özellikle 27 144hz ıps panel bu va panel

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,381
Üyeler
193,372
Son üye
incirboi
Geri