Razer deathadder v3 pro alınır mı

shypien

80+
Reaksiyon skoru
13
Şuan elimde Asus gladius III wireless var scroll u sıkıntılı sizce razer deathadder v3 pro alınır mı geçmeye değer mi

geçmeye değer mi bi fikrim yok ama deathadder v3 güzel bir mouse öneririm

Alınır. Wireless takıntın yoksa ya da wireless uzun süre kullandım, çok rahat ettim daha da kablolu almam demiyorsan v3 kablolu almaya çalış, 8k hz desteği var.

Alınır. Wireless takıntın yoksa ya da wireless uzun süre kullandım, çok rahat ettim daha da kablolu almam demiyorsan v3 kablolu almaya çalış, 8k hz desteği var.
kablosuz rahatlığı olmadığı sürece isterse 100k hz olsun bence değmez.

V3 pro kullanıyordum sattım,kablolu modelini aldım 1000₺ ye çok memnunum 8k hz desteğide var ve hafif.
Kabloluda direkt var mı o ozellik ben sadece wireless da var diye biliyordum o da dongle la
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cevabını aldım yukarıdaki arkadaşları görmemişim kusura bakmayın mobilde olunca böyle oluyor 🤣

Kabloluda direkt var mı o ozellik ben sadece wireless da var diye biliyordum o da dongle la
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cevabını aldım yukarıdaki arkadaşları görmemişim kusura bakmayın mobilde olunca böyle oluyor 🤣
8.000 hz destekleyen mouse alıyorsunuz ya, o hızı destekleyecek işlemciniz var mı? 7600 kullananlar 2.000 hz gecmiyorlar donma yapıyor diye

zowie ec-2c var on numara eğer bütçe varsa kablosuz modeli alınır veya Asus yeni modeli olan keris 2 alınabilir güzel bir yapısı var.
wl mouse beast x veya mini versiyonu çok iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,069
Üyeler
186,837
Son üye
sirkye
Geri