kablosuz rahatlığı olmadığı sürece isterse 100k hz olsun bence değmez.Alınır. Wireless takıntın yoksa ya da wireless uzun süre kullandım, çok rahat ettim daha da kablolu almam demiyorsan v3 kablolu almaya çalış, 8k hz desteği var.
V3 pro kullanıyordum sattım,kablolu modelini aldım 1000₺ ye çok memnunum 8k hz desteğide var ve hafif.Şuan elimde Asus gladius III wireless var scroll u sıkıntılı sizce razer deathadder v3 pro alınır mı geçmeye değer mi
Kabloluda direkt var mı o ozellik ben sadece wireless da var diye biliyordum o da dongle laV3 pro kullanıyordum sattım,kablolu modelini aldım 1000₺ ye çok memnunum 8k hz desteğide var ve hafif.
8.000 hz destekleyen mouse alıyorsunuz ya, o hızı destekleyecek işlemciniz var mı? 7600 kullananlar 2.000 hz gecmiyorlar donma yapıyor diyeKabloluda direkt var mı o ozellik ben sadece wireless da var diye biliyordum o da dongle la
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cevabını aldım yukarıdaki arkadaşları görmemişim kusura bakmayın mobilde olunca böyle oluyor
7800x3d var8.000 hz destekleyen mouse alıyorsunuz ya, o hızı destekleyecek işlemciniz var mı? 7600 kullananlar 2.000 hz gecmiyorlar donma yapıyor diye
zowie ec-2c var on numara eğer bütçe varsa kablosuz modeli alınır veya Asus yeni modeli olan keris 2 alınabilir güzel bir yapısı var.kablosuz rahatlığı olmadığı sürece isterse 100k hz olsun bence değmez.
wl mouse beast x veya mini versiyonu çok iyi.zowie ec-2c var on numara eğer bütçe varsa kablosuz modeli alınır veya Asus yeni modeli olan keris 2 alınabilir güzel bir yapısı var.
Hocam ben hiç deneyimlemedi ama çok hafiftir elimden uçar gibi olduğundan kaynaklı ben sevmiyorum ama başlığı açan kullanıcı için belki iyi bir tercih olabilir.wl mouse beast x veya mini versiyonu çok iyi.