- Reaksiyon skoru
- 1,083
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Tavsiye eder misiniz? Çok düz ve yetersiz geldi gözüme. Corsair kalitesini es geçmemek için soruyorum?![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Bu fiyata rakibi yokTavsiye eder misiniz? Çok düz ve yetersiz geldi gözüme. Corsair kalitesini es geçmemek için soruyorum?
1.100tl civarında öneriniz nedir?Bu fiyata rakibi yok
çok kronik bir mouse![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
kankim 400 tl ye alıyosun bu fiyata f/pçok kronik bir mouse
fare tekerleği sorunu
çift tık sorunu
aşınma sorunu
optik sorunu...
kankim mouse haangi sensörü kulandığına nerden bakıyosun ben baya sitede araştırdım bulamadım kendi mouse um için g305 varüründe 3327 sensör var bunu alacagnıza m300s alın bu mouse konik sorunlu ve gereksiz ağır https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...oyuncu-gy51h47350-siyah-fiyati,187660648.html
markanın sitesinden kolayca bulabilirsinkankim mouse haangi sensörü kulandığına nerden bakıyosun ben baya sitede araştırdım bulamadım kendi mouse um için g305 var
biraz daha ekleyip prime fps alınır trumove pro sensör 450 ips ivnelenmesi var bu işin sonu yok para ekledikçe daha iyisi alınıyor , parasına göre katar pro çok iyi benceüründe 3327 sensör var bunu alacagnıza m300s alın bu mouse konik sorunlu ve gereksiz ağır https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...oyuncu-gy51h47350-siyah-fiyati,187660648.html
paktım hero yazıyomarkanın sitesinden kolayca bulabilirsin
ekleme yapmıyosun ki aynı fiyat kusura bakma ama bu kadar kronik sorunlu bi fare bana göre iyi bi ürün değildirbiraz daha ekleyip prime fps alınır trumove pro sensör 450 ips ivnelenmesi var bu işin sonu yok para ekledikçe daha iyisi alınıyor , parasına göre katar pro çok iyi bence