Mechanist
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,750
O konuda bilgili değilim fakat kronik sorunlu bir model olduğunu biliyorum.neden olabilir bu hata?
O konuda bilgili değilim fakat kronik sorunlu bir model olduğunu biliyorum.neden olabilir bu hata?
Crystal disk info
crystal disk info mu mark mı hangisi?O konuda bilgili değilim fakat kronik sorunlu bir model olduğunu biliyorum.
nerden yapacağım?
crystal disk mark mı? info mu hangisini indireyim?![]()
CrystalDiskMark
About CrystalDiskMark CrystalDiskMark is a simple disk benchmark software. Download Standard Edition Aoi Edition Shizuku Edition System Requirements OS Windows XP/Vista/7/8/8.1/10/11Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019/2022/2025 Architecture x86/x64/ARM64 Key Features Important Notice -> FAQ U...crystalmark.info
İkisini de.crystal disk mark mı? info mu hangisini indireyim?
neden ikisini de ? çok soru soruyorum farkındayım kusura bakma ama bilmiyorum.İkisini de.
Biri SSD sağlık durumunu gösterirken, diğeri test programı.neden ikisini de ? çok soru soruyorum farkındayım kusura bakma ama bilmiyorum.
linklerini atabilir misin?Biri SSD sağlık durumunu gösterirken, diğeri test programı.
Bu siteye girin Shizuku edition olanları indirin. 1 tane info 1 tane diskmark. Ben yanlışıkla 2 tane info indirmiştim.linklerini atabilir misin?
standart indiremeyeyim mi?Bu siteye girin Shizuku edition olanları indirin. 1 tane info 1 tane diskmark. Ben yanlışıkla 2 tane info indirmiştim.
Alıntıyı görüntüle
Farketmez tek fark görünüş. Benim hoşuma gittiği için öyle söyledim.standart indiremeyeyim mi?
tamam testleri yeni konu açıp atacağım.Farketmez tek fark görünüş. Benim hoşuma gittiği için öyle söyledim.
Beni etiketlemeyi unutma.tamam testleri yeni konu açıp atacağım.