Valorant'dan haksız yere ban yedim. (İKİNCİ KEZ)

3Musap2

80+
Reaksiyon skoru
26
Selamlar. Dün "bi valorant gireyim" dedim ve bi baktım hesap 3.parti yazılım kullanımından dolayı banlanmış. Daha önce hiç hile kullanmadım veya indirmedim bile. Bildiğin durduk yere ban yedim. Bu saçmalık 2 sene önce yine başıma gelmişti. O zaman Riot sitesinden bilet göndermiştim ve sağolsunlar banı kaldırmışlardı ama bu sefer beni suçlu bulmuşlar sanırım, çünkü ban açılmamış ve geri dönüş yapmadan bileti "çözüldü" olarak işaretlemişler. Bi daha bilet atacağım, umarım açılır. Zamanında hesaba az buz para yatırmadım ve oyundaki ilk hesabım, benim için manevi bi değeride var. Başka bir çözüm öneriniz varsa gerçekten sevinirim.

Karşı tarafın ya da takımının oyun bilgilerini gösteren yazılımınız var mı? Geçen maçta kaç vurmuş, son 3 maç ne yapmış? Bunun gibi bilgileri gösteren yazılım.

Veya dışarıdan başka bir yerden hesabına giriş yaptınmı yada başka birine hesabını cerip oynattınmı ?

Karşı tarafın ya da takımının oyun bilgilerini gösteren yazılımınız var mı? Geçen maçta kaç vurmuş, son 3 maç ne yapmış? Bunun gibi bilgileri gösteren yazılım.
Hocam bu tür bir yazılımı te 2022 senesinde kullanmıştım ama bunun için şimdi ban atmazlar herhalde. Böyle yazılımlar kullanmayalı uzun zaman oldu

riota para atmak pişmanlıktır venguard denen yazılım oto boka ban atıyor bende ban yedim.

Veya dışarıdan başka bir yerden hesabına giriş yaptınmı yada başka birine hesabını cerip oynattınmı ?
Hocam 2 arkadaşıma hesap vermiştim ama ikisini de tanıyorum, hile kullanacak yada saçma sapan işler yapacak tipler değillerdir. Yinede bu ihtimali göz önünde bulundururum.

Hocam bu tür bir yazılımı te 2022 senesinde kullanmıştım ama bunun için şimdi ban atmazlar herhalde. Böyle yazılımlar kullanmayalı uzun zaman oldu
Atabilirler, ben o yüzden asla tracker programı bile kullanmıyorum. Geçmiş olsun bu arada.

Yani valorant özelinde kullanmamış olabilir ama akla gelmeyecek başka oyunlar için indirilen programlardan kaynaklı olabilir.

Dostum kusura bakma ama tam 4 senedir oynuyorum. 1200 saatim var hiçbir şekilde ban yemedim. Dediğim gibi yazılım da kullanmadım. Ondan ban atıyor olabilir. Ban yemişseniz vardır bir sebebi.

Dostum kusura bakma ama tam 4 senedir oynuyorum. 1200 saatim var hiçbir şekilde ban yemedim. Dediğim gibi yazılım da kullanmadım. Ondan ban atıyor olabilir. Ban yemişseniz vardır bir sebebi.
Yok dostum ne kusuru, haklısın da kullandığım yazılım hile değildi, takımın ve rakibin ranklarını vs gösteriyordu. Buna da tamam ama ben bu yazılımı kullanalı 2 seneyi geçti, bundan dolayı şimdi ban atmaları kafama yatmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Belli ki Riot'a bilet atıp sonucu beklemek dışında bir çözüm yok. İkinci kez bilet attım, hadi hayırlısı. Herkese cevaplar ve öneriler için teşekkür ederim efenim, iyi akşamlar 🎩👌

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,287
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri