ProteinOcean Çok Kalitesiz

yaman..k

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,338
En son FLAVOR POWDER LANSMAN ve
CREAM OF RICE LIMITED EDITION blueberry ürünlerini aldım ikisininde tadı çok kötü nimet diye çöpe atmıyorum fakat artık kaliteleri çok düştü hele gene şu tatlandırıcı sözde çilek cheescake aroması var içinde sadece şeker var sabah sabah yulafın dadı çok kötü oldu

Merhabalar hocam, haklısınız katılıyorum abartı olup fiyat uygunluğu ve bayi dağıtmasıyla ün salmış bir marka bence çoğu kişide bu yüzden alıyor veya fiyatı uygun geliyor diye düşünüyorum biraz daha paraya kıyıp torqnutrition, hardline almak daha mantıklı diye düşünüyorum.

CREAM OF RICE LIMITED EDITION blueberry ürünlerini aldım ikisininde tadı çok kötü nimet diye çöpe atmıyorum fakat artık kaliteleri çok düştü hele gene şu tatlandırıcı sözde çilek cheescake aroması var içinde sadece şeker var sabah sabah yulafın dadı çok kötü oldu
lansman ürünlerinin aromalarında genellikle kobay oluyosun zaten, bende limonlu çilekli bcaa almıştım bulaşık deterjanı gibi tadı vardı, ama kalitesine laf edemem çünkü oceandan alıp etkisini görmediğim supp olmadı, genellikle preworkleri iyi oluyor, tabi lansman fiyatı sayesinde servis maliyeti düşük oluyor + %15 kuponla. piyasa fiyatına gelen supplarını tercih eder misin dersen etmem heralde.

lansman ürünlerinin aromalarında genellikle kobay oluyosun zaten, bende limonlu çilekli bcaa almıştım bulaşık deterjanı gibi tadı vardı, ama kalitesine laf edemem çünkü oceandan alıp etkisini görmediğim supp olmadı, genellikle preworkleri iyi oluyor, tabi lansman fiyatı sayesinde servis maliyeti düşük oluyor + %15 kuponla. piyasa fiyatına gelen supplarını tercih eder misin dersen etmem heralde.
Proteinocean dan çoğunlukla gıda alıyorum şu ana kadar en beğendiğim aroma muhallebi oldu blueberry muffin den filan kat kat iyi.

zencefilli whey protein :D millet anlamasın diye ing yazıyorlar

Ocean'ın herhangi bir supplementini kullanmadım ama, blueberry olanı ben de aldım sen nasıl yapıyorsun acaba? Yediğim en güzel pirinç unlarından biri. Dahafitol falan denedim onları beğenmemiştim.

1719483734063.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,716
Üyeler
189,317
Son üye
wilym@n
Geri