Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

FPS Oyunu oynamak için monitör

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
atakan akman
Bütçe
7000
Selamlar herkese hayırlı akşamlar.

CS2 Oynamak için monitör arıyorum. Aktif olarak kullandığım monitör 315FHD-G 240Hz 1 ms ( bence 10 ms ) 32" kavisli Casper ( casper marka alınmaz kesinlikle tecrübe ile sabitlendi.. ) monitör.

Hikayeli oyunlar için zaten kullandığım 32" Monitörü kullanmaya devam edicem.

Yeni Monitör için bütçe 6 - 7 bin tl arası max. 7K yani.

Önerilerinizi bekliyorum, teşekkür ederim şimdiden.

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
Eren
Selamlar herkese hayırlı akşamlar.

CS2 Oynamak için monitör arıyorum. Aktif olarak kullandığım monitör 315FHD-G 240Hz 1 ms ( bence 10 ms ) 32" kavisli Casper ( casper marka alınmaz kesinlikle tecrübe ile sabitlendi.. ) monitör.

Hikayeli oyunlar için zaten kullandığım 32" Monitörü kullanmaya devam edicem.

Yeni Monitör için bütçe 6 - 7 bin tl arası max. 7K yani.

Önerilerinizi bekliyorum, teşekkür ederim şimdiden.

Altay_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Efe
Atıldığı gibi bu bütçede en alınabilecek 240Hz monitör G4. Renk performansı beklemeyin ama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
atakan akman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Atıldığı gibi bu bütçede en alınabilecek 240Hz monitör G4. Renk performansı beklemeyin ama.
Renk ile bi işim yok hocam oynayacğım oyun cs2 zaten kullandıgım monitör de va panel afedersiniz ama leş gibi renkleri var alıştım artık yıllarca va panel kullana kullana hikayeli oyunlarda buna geri geçerim cs2 girerken g4'e geri geçerim, ama g4 kesin olarak mantıklı bir fikir mi o seriyi hiç kullanmadım çünki

Altay_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Efe
Renk ile bi işim yok hocam oynayacğım oyun cs2 zaten kullandıgım monitör de va panel afedersiniz ama leş gibi renkleri var alıştım artık yıllarca va panel kullana kullana hikayeli oyunlarda buna geri geçerim cs2 girerken g4'e geri geçerim, ama g4 kesin olarak mantıklı bir fikir mi o seriyi hiç kullanmadım çünki
Samsung odyssey serisi içerisinde alınabilecek monitörlerdendir kendisi. Sıkıntılı arkadaşları G3 ve G5 gibi değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
atakan akman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pekala ghosting durumu nedir sizce ? malum kullandığım monitör arkasında ciddi derece ghosting var hatta bilgisayarı dark tema da kullanırken ayarlar penceresinde aşağı yukarı yaparken yazıların dans ettiğini görüyorum resmen..

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
Eren
Pekala ghosting durumu nedir sizce ? malum kullandığım monitör arkasında ciddi derece ghosting var hatta bilgisayarı dark tema da kullanırken ayarlar penceresinde aşağı yukarı yaparken yazıların dans ettiğini görüyorum resmen..
ips monitörde ghosting olması çok düşük ihtimal hocam.

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Yusuf Karayer

Altay_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Efe
Her panelin farklı performansları var. her durumda IPS > VA diyemeyiz mesela. Gecikme değerlerine göre yorumluyoruz. Zira 3000 liralık IPS bir monitör ile VA panel Samsung Odyssey Neo G7 karşılaştıramayız. G4 fiyatına göre gayet makul gecikme süreleri sunuyor.

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Yusuf Karayer
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,897