ÇunkBenYuşa
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 271
Yanlış adrese sipariş oluşturdum iade süreci nasıl işliyor ne zaman para geri döner
Bu rgb modeli bide tek renk modeli varfn ve sağ ok kombinasyonuyla static oluyormuş
ARGB'ye en yakın şey şu oda seçtiğin tuşları sabit rainbow efektinde yakıyor
Alıntıyı görüntüle
Benim anlamadığım bu videoya göre z11 zaten rgb neden forumda tek renk algısı var
RGB'mi hocam Z11 inceleme fotoğraflarında neden yok.Benim anlamadığım bu videoya göre z11 zaten rgb neden forumda tek renk algısı var
Bu rgb modeli bide tek renk modeli var
Ketenpereye geldikRGB'mi hocam Z11 inceleme fotoğraflarında neden yok.
RGB modeli bu herhalde çok pahalı amaKetenpereye geldik
iade ettim hocam 550tlye ak871 vardı onu alıcamHocam %60'a alışamam diye düşünüyorsanız Z11'e hiç alışamazsınız çünkü yön tuşları yok onun yerine Z686, A68 veya Z94 almanız daha mantıklıydı. Ben Z11'i oyun için yan klavye olarak aldım.
Hayırlı olsun hocam.
Pilli o model hocam ne kadar sağlıklı olur tartışılıriade ettim hocam 550tlye ak871 vardı onu alıcam
Pilli ve oyunlarda gecikme var diyenleri gördüm. Sadece günlük hayatta kullanacaksanız en iyi seçenek olur.iade ettim hocam 550tlye ak871 vardı onu alıcam
Maalesef hocam şehir degistirilmiyorAdresi değiş mailine gelmiştir. Düzenle ordan
Z94 480tl beyazı 580tlYa bu klavye 300 liraya gelıyor TKL olanına bakıyorum 550 600 liraya geliyor bu fiyat farkı çok gelıyor gozume