🟢 Şaka Gibi Olay 3 $ Dolara FPS Satın Alıyoruz 🟢

Bu uygulamayı 1 aydan fazladır kullanıyorum ve işe yaramıyor diyenler bilmiyor. Emulatörde oyun oynuyorsanız oyunlar 30 veya 60 kilitli oluyor genelde. Bu açıdan çok işe yarıyor. Hem görüntüyü iyileştirip hem de fps i 2 ye katlıyor. Emu hariç mafia 1, elden ring gibi pc de 60 fps kilitli oyunlarda fps i direkt 120 ye çıkartıyor. Uygulamayı verimli kullanmak için fps i 30 45 60 120 gibi fps değerlerine sabitlemeniz lazım.

Evet yarıyor bizzat denedim
Gameloop PUBG yi ben akıcı 120fps te oynuyordum bunu arttırabiliyor mu?

PUBG oyununda hile olarak algılanma ihtimali var mı?

Bahsettiğim emulatörler konsol ( ps1 PS2 PS3 Xbox Nintendo) emulatöriydi. Mobili bilmiyorum da işe yarar bence denemek lazım
Artıyorsa gerçekten zoruma gider tek oynadığım o diye artık 144hz monitör almıştım hele 240 fps oluyormuş ben uçanı kaçanı Arab’ı(opsiyonel) yaşatmam 😂

4060 almamın artık bir manası kalmadı, aldığıma pişman olabilirim :D

crack geIir mi xDD hiçbir tavsiye içermez adamın hakkını verelim 3 doIarsa 3 doIar.. bunIara göre doIaaaağğğğğğrrrr 10 TL oIacak ise 10 TL.. T4yy0'nun da dediği gibi bunIara göre doIaaağğğğr oIamadı bir türIü 10TL .. hala 33 TL

Crack lisi yok mu (!) 🤣

Birkaç ayar ile kardeşimin apu laptop'unda denedim çok kötüydü gecikmeden ve kalite kaybından dolayı oyun oynanmıyordu sanırım en kötü 60+ fps almak lazım :unsure:
Ayarlarıyla uğraşırsan çözersin. Bende ilk kullandığımda buna mı 30 tl verdim diye bir guzel ana avrat sövmüstüm fakat her ayarı denedikten sonra kendime özel bir ayar buldum. 300 dolarlık Apu laptopda 60 fps witcher 3 oynuyorum ve gecikme falan yok.

4060 almamın artık bir manası kalmadı, aldığıma pişman olabilirim :D
Yapay performans saf performansın yanından bile geçemez hocam. Pişman olmanıza gerek yok. Ayrıca pişman olmayın pişmaniye yiyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,146
Üyeler
184,893
Son üye
ecrinnaz
Geri