darkness22
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Merhaba yukarıda da belirtiğim gibi bu 7.35 USD 'ye hangi oyun veya oyunlar alınabilir veya bir sonraki indirim zamanı mı kullanayım bu parayı?
dmc 5 al indirimdenMerhaba yukarıda da belirtiğim gibi bu 7.35 USD 'ye hangi oyun veya oyunlar alınabilir veya bir sonraki indirim zamanı mı kullanayım bu parayı?
sizce oyun zorlayıcı mı çünkü zor oyunlarla pek aram yoktur dadmc 5 al indirimden
ikisi çok farklı oyunlar fakat re7 mi yoksa dmc5 mi almalıyım ben ikisi arasında kaldımresıdent evıl 7 alınmazmı bendımde sepette eklı
Witcher3Merhaba yukarıda da belirtiğim gibi bu 7.35 USD 'ye hangi oyun veya oyunlar alınabilir veya bir sonraki indirim zamanı mı kullanayım bu parayı?
rust indirimde fakat 12 USDRust indirimdeyse hala
witcher 3'ü daha önceden almıştımWitcher3
5 tane zorluk modu var oyuna ilk başlarken sadece human ve devil hunter zorluk modu açık. Bunlar bence hiç ama hiç zorlayıcı değil. Hack and slash türünün en iyi örneği bence dmc5. Hack and slash seviyorsan kesinlikle oynamanı öneririm hikayesi de tatmin eder. Bu oyunu souls like gibi düşünme. 4. ve 5. zorluk modunda zorlanırsın 5 özellikle çok zor bence. Kombolar yaparak canavar kesip ilerliyorsun bence mükemmel üstüne vergil dlcsini veriyor.sizce oyun zorlayıcı mı çünkü zor oyunlarla pek aram yoktur da
SayıyorumMerhaba yukarıda da belirtiğim gibi bu 7.35 USD 'ye hangi oyun veya oyunlar alınabilir veya bir sonraki indirim zamanı mı kullanayım bu parayı?
re7 çok çok daha farklı , korku türünün en iyi oyunu bence re 8 ile kapışır ama re 7 gerilim ve korku yönünden bakınca daha iyi. Hikaye olarakta az biraz 8 daha iyi bence. Hack and slash seviyorsan dmc 5 al 100 saat gömersin bloody palace'la beraberikisi çok farklı oyunlar fakat re7 mi yoksa dmc5 mi almalıyım ben ikisi arasında kaldım
Ha birde bannerlordMerhaba yukarıda da belirtiğim gibi bu 7.35 USD 'ye hangi oyun veya oyunlar alınabilir veya bir sonraki indirim zamanı mı kullanayım bu parayı?
tavsiye için sağolun büyük ihtimalle dmc 5 alacağım hem biraz gameplay vidolarını izledim gayet iyi oyuna benziyor5 tane zorluk modu var oyuna ilk başlarken sadece human ve devil hunter zorluk modu açık. Bunlar bence hiç ama hiç zorlayıcı değil. Hack and slash türünün en iyi örneği bence dmc5. Hack and slash seviyorsan kesinlikle oynamanı öneririm hikayesi de tatmin eder. Bu oyunu souls like gibi düşünme. 4. ve 5. zorluk modunda zorlanırsın 5 özellikle çok zor bence. Kombolar yaparak canavar kesip ilerliyorsun bence mükemmel üstüne vergil dlcsini veriyor.
elder scrols online olan mı yoksa skyrim olan versiyonu mu eğer online versiyon ise epic games kütüphanemde varSayıyorum
Forza 4 al
Far cry 3 4 primal serisi müq alabilirsin
Elder scrols var
10 oolara çıkarsan sons of the forest öneririm