Yasin / EsquaReD
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,017
S.a arkadaşlar 3 gün önce yeni bios sürümü yayınlanmış. Yeni biosu güncelleyenler varsa ne gibi değişiklikler oldu yazabilir mi?
Yeni sürüm 2202 yani güncellemeli miyim ? Her yeni güncelleme sistemi iyileştirecek diye bir durum yok. O yüzden güncelleyenlerden bilgi almak istiyorum. Bir önceki BİOS güncellemem de sistemim gözle görülür şekilde hızlanmıştı.PRIME B450M-K değil de TUF B450-PRO GAMING kullanıyorum, sanırım Asus'un B450 chipsetli anakartlarının hepsine gelmiş, çünkü AGESA düzeltmeleri varmış. BIOS güncellemesi yaptıktan sonra farkını anlaymazsın ama sırf bu yüzden de BIOS güncellemesi yapmamak çok saçma. Beta olmadığı sürece BIOS'unu güncel tut. Ben de az önce güncelledim.
İyileştirecek diye bir durum yok mu? Ben sana bunu dememen için "Beta olmadığı sürece" demiştim. BIOS güncellemesi yaptıktan sonra performans düşüşü yaşaman zor, en azından teoride öyle. Performans artışı yaşayabilirsin ama düşüşü biraz zor gibi.Yeni sürüm 2202 yani güncellemeli miyim ? Her yeni güncelleme sistemi iyileştirecek diye bir durum yok. O yüzden güncelleyenlerden bilgi almak istiyorum. Bir önceki BİOS güncellemem de sistemim gözle görülür şekilde hızlanmıştı.
Anladım hocam, bios güncellemek için usb bellek şartmıydı en son güncellemeden üstünden 1 yıl geçmiş neredeyse hatırlamıyorumİyileştirecek diye bir durum yok mu? Ben sana bunu dememen için "Beta olmadığı sürece" demiştim. BIOS güncellemesi yaptıktan sonra performans düşüşü yaşaman zor, en azından teoride öyle. Performans artışı yaşayabilirsin ama düşüşü biraz zor gibi.
O modelde gerek yok aslında, internetle de güncelleyebiliyorsun.Anladım hocam, bios güncellemek için usb bellek şartmıydı en son güncellemeden üstünden 1 yıl geçmiş neredeyse hatırlamıyorum![]()
Nasıl yapılıyor hocam peki. Sizde mi internet üzerinden yapmıştınız?O modelde gerek yok aslında, internetle de güncelleyebiliyorsun.
Yok hayır, ben flashıma atıp güncellemiştim. Ez Flash 3'e girince iki seçenek çıkıyor zaten, biri via Ethernet diye, onu seçince internetten güncellenebiliyor. Abdullah Bey de göstermişti zaten, bu videodan bakabilirsin. Video zaman ayarlı.Nasıl yapılıyor hocam peki. Sizde mi internet üzerinden yapmıştınız?
Eyvallah kardeş valla attığın videodaki gibi yaptım indirip kurdu kendisi.Yok hayır, ben flashıma atıp güncellemiştim. Ez Flash 3'e girince iki seçenek çıkıyor zaten, biri via Ethernet diye, onu seçince internetten güncellenebiliyor. Abdullah Bey de göstermişti zaten, bu videodan bakabilirsin. Video zaman ayarlı.