Monarch Leviathan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 890
Direkt aliexpressdeki takip noyu ptt'ye gir.Bende gittim ptt aldım şimdi baya iyi klavye gövdesi de metal mıknatısla test ettim
Direkt aliexpressdeki takip noyu ptt'ye gir.Bende gittim ptt aldım şimdi baya iyi klavye gövdesi de metal mıknatısla test ettim
şimdi geldiZ11 alıp eline ulasmis arkadaşlar varsa onlarında düşüncelerini alalim
escnin switch kırılıp tuşu tutan yer içinde kalmış nasıl çıkarırırmşimdi geldi
birde esc + backspace gelmesi gerekmiyor muydu sadece esc gelmiş renklişimdi geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
escnin switch kırılıp tuşu tutan yer içinde kalmış nasıl çıkarırırm
*varmısşimdi geldi
birde esc + backspace gelmesi gerekmiyor muydu sadece esc gelmiş renkli
Bende ikiside vardışimdi geldi
birde esc + backspace gelmesi gerekmiyor muydu sadece esc gelmiş renkli
*varmıs
mükemmel klavye.Z11 alıp eline ulasmis arkadaşlar varsa onlarında düşüncelerini alalim
oyle bir kod gelmedi sıkntı orda numarada doğruydSMS olarak mesaj geliyor oradaki takip no ile bakarsin
hocam 3tane türkiyede kargom var hiçbirindende pttden mesaj gelmedi bana nasıl oluyorSMS olarak mesaj geliyor oradaki takip no ile bakarsin
harbiden çok iyiymişmükemmel klavye.
normalde kargonuz alındı diye mesaj geliyor gümrükten sonrahocam 3tane türkiyede kargom var hiçbirindende pttden mesaj gelmedi bana nasıl oluyor
valla gelmedi hiç hatta benim kargolardan biri mevkuf durumuna düşmüş başka bir kargom onun hakkındada mesaj gelmedi şimdi pttyi arıcamharbiden çok iyiymiş
normalde kargonuz alındı diye mesaj geliyor gümrükten sonra