Öneri Düşük Sistemli Oyun Önerisi

RimuruTempestttttt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
335
AMD E-350 İŞLEMCİ
HD 6300M SERİES EKRAN KARTI
4 GB RAM
sistem böyle kuzenim gelicek 1 hafta bizde kalıcak oyun önerir misiniz? ? (online olmak zorunda değil)

hangi tarz seviyorsunuz?

AMD E-350 İŞLEMCİ
HD 6300M SERİES EKRAN KARTI
4 GB RAM
sistem böyle kuzenim gelicek 1 hafta bizde kalıcak oyun önerir misiniz? ? (online olmak zorunda değil)
Spec ops the line,The elder scrolls oblivion,don,t starve together, gta vice city gta san andreas ve gta 3

Gta san hatta online olarak mta san girebilirsin. Çok eğlenceli oluyor onlinede.

birde bir sorunum var benim sistemimde 2 sene önce neredeyse sıfır kasma ile hitman absolotion bitirdim ama oyunu şuan yüklediğimde kasıyor minecraft falanda aynı şekilde nedense çoğu oyun kasmaya başladı (minecraft o zaman oynadığım sürümü denedim)

birde bir sorunum var benim sistemimde 2 sene önce neredeyse sıfır kasma ile hitman absolotion bitirdim ama oyunu şuan yüklediğimde kasıyor minecraft falanda aynı şekilde nedense çoğu oyun kasmaya başladı (minecraft o zaman oynadığım sürümü denedim)
sistemi en son ne zaman format attınız?

yaklaşık 1 ay oldu zaten oyunlarda sorun yaşadığım için attım ama yinede düzelme olmadı
görev yöneticisine bakın bir. arkada işlemciyi sömüren bir uygulama var mı diye.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

Ekler

• böyle.PNG
    böyle.PNG
    85 KB · Hit: 51
portal 1-2
hitmanın tüm oyunları .
başka aklıma gelmedi. :d bu arada oblivion oynamayın ömrümde gördüğüm en en sorunlu oyun. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,824
Üyeler
187,994
Son üye
Mustafa Deniz
Geri