FronX
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,684
hiç farketmezDüz RGB mi ARGB mi?
hiç farketmezDüz RGB mi ARGB mi?
Evet bedava fiyat ama eleştirdiğim kısım 10 metre olsaydı aralıklar daha az olsaydı, kalitesini felan geçtim. Bimde silikonlu ledler var siyah onlar gibi bişey olsaydı iyiydi.20 mt yi 90 tl ye aliyosun. 44 tuşlu kumanda ve bluetooth desteği de var. Ben de aldım, 2 makara olarak geldi hatta belki gelmez diye düşündüm.
90 tl nelere vermiyoruz ki
Aynen ben de almıştım bim den daha sıktı.Evet bedava fiyat ama eleştirdiğim kısım 10 metre olsaydı aralıklar daha az olsaydı, kalitesini felan geçtim. Bimde silikonlu ledler var siyah onlar gibi bişey olsaydı iyiydi.
Tavandaki kartonpiyer led kanalına koyacaktım amacım loş bi ambiyanstı zaten neyse sağlık olsun daha iyisi bulunur belkiiyiken almamışsın 20 metre olsun diye her ledin arasına 2 karış aralık bırakmışlar ve ledde güçlü vermiyor ışığı.
Aynen, biraz daha led'i güçlü ve birbirine yakın led düşerse güzel olur bende alırım, Bunu masanın altına doladım şuanlık akşam karanlıkta güzel duruyor.Tavandaki kartonpiyer led kanalına koyacaktım amacım loş bi ambiyanstı zaten neyse sağlık olsun daha iyisi bulunur belki
İndirim bitti mi acaba vergi öncesi fiyat 240 TL olarak gözüküyorNormal düz şerit led değil her led farklı renkte yanabilir.
Alıntıyı görüntüle
![]()
TUYA LED şerit ışıkları WS2812 RGBIC adreslenebilir şerit ışık takip etkisi ile Wifi USB 5V Smartlife Dreamcolor için Dreamcolor - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Tuya versiyonu elbet daha iyi kontrol ve senkronizasyon açısından fakat indirim onda geçerli değil yalnızca BT.
ben 2 sene önce bu ürünü almıştım hocam çok memnunum. 4k izlerken donuyo renkler ama hd veya full hd izlerken hiç sıkıntı yaratmıyor.Aynen ben de almıştım bim den daha sıktı.
Aklımda tv yi ambilight yapma fikri var f/p
Govee var ama pahalı ya
Bitmiş evet.İndirim bitti mi acaba vergi öncesi fiyat 240 TL olarak gözüküyor
Denk geldiğimde paylaşırım şu an yok.hiç farketmez
Onu nereden ne zaman aldın ya? ARGB olduğuna emin misin? Feci merak ettim44 tuş kumanda, app+ bilmem nesi olan fulün fulü 30 m argb Led her şey dahil 250 tl ye aldım. Kendimi aşırı şanslı hissediyorum![]()
Şu an yok olursa yine diğer isteyen arkadaşlar ve sen için ayrı bir konu olarak paylaşırım.Şuanda 150tlm bütçem var bir Led önerebilir misin hocam sanada zahmet olmaz ise
Çok sağolun hocam beklemedeyim inşallah indirime girer yaŞu an yok olursa yine diğer isteyen arkadaşlar ve sen için ayrı bir konu olarak paylaşırım.