İşletim sistemi yükleme konusunda sıkıntım yok zaten freedos alacağım beni sadece 4 yıla yakın bir süre götürmesi gerekiyor üniversiteyi bitirene kadar. Bu laptop da götürür diye düşünüyorum ?17.3 inch istersen buyur:
Ancak 8 GB RAM ve 240 GB SSD depolaması var ayrıca işletim sistemi yüklü gelmiyor. 1650 sizi bu konuda bir seviyeye kadar götürür. Yeni laptop'ların aldıktan sonra masrafı çok.![]()
Abra A7 V11.1 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Monster Abra A7 V11.1 17,3" Gaming Laptop 9. nesil i7-9750H işlemcisi mükemmel oyun deneyimi sunarken hayal dünyanızın sınırlarını genişletiyor!www.monsternotebook.com.tr
1650 4 yıl dayanmaz ama yine de çöp olmaz, 16 GB RAM yaparsanız evet götürür.İşletim sistemi yükleme konusunda sıkıntım yok zaten freedos alacağım beni sadece 4 yıla yakın bir süre götürmesi gerekiyor üniversiteyi bitirene kadar. Bu laptop da götürür diye düşünüyorum ?
Öğrenciyim okul ve ev arasında lapyopla mekik dokumam gerekiyor kasayı taşayamam okula malesefo paraya laptop alma masaüstü al hem daha karlı çıkarsın bide sakın mağazadan falan alma.İnternet Üzerinden Al
rica ederim dostum iyi forumlarMsi bütçemin baya dışına çıkıyor teşekkür ederim yinede![]()