3d max ve corona render için laptop

Gölgebey

80+
Reaksiyon skoru
1
7000tl ye kadar limitim var. Bana güzel 17.3ınch laptop önerisi verebilir misiniz?
Benim aklımda monster abra a7 v11.1 17.3ınch laptop var. Bu sistem özelliklerine yakın güzel bir laptop önerirseniz sevinirim :))

monster laptoplar tam bir fiyat performans cihazıdır maddi durumuna göre birtanesini alabilirsin

Corona render derken Folding@home'dan bahsettiniz sanırım onu zaten 3D Max açan her laptop'da bulabilirsiniz. Tavsiye vermem için 3D Max'de ne yaptığınızı söylemeniz lazım.

Corona render derken Folding@home'dan bahsettiniz sanırım onu zaten 3D Max açan her laptop'da bulabilirsiniz. Tavsiye vermem için 3D Max'de ne yaptığınızı söylemeniz lazım.
İç mekan tasarımı yapıyorum.

17.3 inch istersen buyur:
Ancak 8 GB RAM ve 240 GB SSD depolaması var ayrıca işletim sistemi yüklü gelmiyor. 1650 sizi bu konuda bir seviyeye kadar götürür. Yeni laptop'ların aldıktan sonra masrafı çok.

17.3 inch istersen buyur:
Ancak 8 GB RAM ve 240 GB SSD depolaması var ayrıca işletim sistemi yüklü gelmiyor. 1650 sizi bu konuda bir seviyeye kadar götürür. Yeni laptop'ların aldıktan sonra masrafı çok.
İşletim sistemi yükleme konusunda sıkıntım yok zaten freedos alacağım beni sadece 4 yıla yakın bir süre götürmesi gerekiyor üniversiteyi bitirene kadar. Bu laptop da götürür diye düşünüyorum ?

İşletim sistemi yükleme konusunda sıkıntım yok zaten freedos alacağım beni sadece 4 yıla yakın bir süre götürmesi gerekiyor üniversiteyi bitirene kadar. Bu laptop da götürür diye düşünüyorum ?
1650 4 yıl dayanmaz ama yine de çöp olmaz, 16 GB RAM yaparsanız evet götürür.

o paraya laptop alma masaüstü al hem daha karlı çıkarsın bide sakın mağazadan falan alma.İnternet Üzerinden Al

Geri