NVIDIAMDINTEL
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,421
kasa bitfenix alma fanlar iyi değil, vento al psu da fsp oluyor hem 650watt olurSistemdeki PSU iyi mi?? Ona göre değiştircem.
kasa bitfenix alma fanlar iyi değil, vento al psu da fsp oluyor hem 650watt olurSistemdeki PSU iyi mi?? Ona göre değiştircem.
sunucu taraflıda bu gecerli müsterinin programı var intelde cok fazla socket calısırken amd'de daha zor calısıyor işlemcinin yapısıyla alakalıintel de ayrı bi akıcılık var hocam amd işlemcileri bana hantal geliyor
12400f üstün olduğu yerler de var 5600 de
özelleştirme ile 20.888tl güzel sistem alınıyor.
![]()
Nihilstein Bronze | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 4060 8 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
intel soket değiştirip durduğu için am4 göre intel işlemciler daha hızlı yanıt veriyor. benim düşüncemsunucu taraflıda bu gecerli müsterinin programı var intelde cok fazla socket calısırken amd'de daha zor calısıyor işlemcinin yapısıyla alakalı
Tamam da dostum önerdiğin AMD işlemci soketi şu an dahi eski kalmışken, ama bu bilgisayardaki işlemcinin soket yapısı olan 1700 yeni nesil intel işlemcilerde hala kullanılıyorken, soketten dolayı AMD seçmek saçma değil mi? Çünkü AM4 aldığın anda eski kalmış olacak.Taraftarlık Mesele Değil Soket Bakımından Amd Seçilir Bu Kadar Basit Bir Denklem![]()
asıl saçma olan halen am4 soket almak, LGA1700 yine günümüzde 14.nesile kadar desteği var.Tamam da dostum önerdiğin AMD işlemci soketi şu an dahi eski kalmışken, ama bu bilgisayardaki işlemcinin soket yapısı olan 1700 yeni nesil intel işlemcilerde hala kullanılıyorken, soketten dolayı AMD seçmek saçma değil mi? Çünkü AM4 aldığın anda eski kalmış olacak.
Ben de aynı şeyi söyledim zaten.asıl saçma olan halen am4 soket almak, LGA1700 yine günümüzde 14.nesile kadar desteği var.
4060 dan kat kat daha iyi.4060 ın adı var sadeceÖlü Yatırım
Kat Kat Daha İyidir .
![]()
AMD Ryzen 5 5600-GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB-AA520M-K-512GB SSD -16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD Ryzen 5 5600-GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB-AA520M-K-512GB SSD -16GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
hocam ben cebimdeki paraya ve performansına bakarımAM4 Devri Kolay Kolay Bitmez Hocam .
DDR5 Daha Yeni Yeni Oturmaya Başlıyor .
İntel İçin Aynı Şeyler Söylenemez Zaten![]()
sadece kutusu olmuyor. ikinci el de kutuyu soruyorlar yaEkran kartı bulk olunca ne oluyor arkadaşlar kutususuz olması sorun mu
kronik 6650, sattıktan sonra bi oh çektim rezalet bi kart, tabi teknoloji şans işi fakat çok şikayetçisi var.Ölü Yatırım
Kat Kat Daha İyidir .
![]()
AMD Ryzen 5 5600-GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB-AA520M-K-512GB SSD -16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD Ryzen 5 5600-GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB-AA520M-K-512GB SSD -16GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
6600 Kullandım Hiç Bir Sorun Yaşamadım .kronik 6650, sattıktan sonra bi oh çektim rezalet bi kart, tabi teknoloji şans işi fakat çok şikayetçisi var.