Yardım Garip bi takas teklifi aldım destek lazım

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
674
Dıstlar merhaba colorful 4070 super igame ekran kartı ile Zotac 4070 ekran kartını takas etmek istiyorlar. Böyle bi takas saçma olduğundan sordum nedenini ve bana bu işin ticaretini yapıyorum falan dedi. Sarı siteden ilanları da var. Kafamı karıştırdı böyle şeyler yapan var mı

Değiştirince benim kaarım ne olacak de

Mantık işi değil.

Dolandırıcılık kokuyor

Dıstlar merhaba colorful 4070 super igame ekran kartı ile Zotac 4070 ekran kartını takas etmek istiyorlar. Böyle bi takas saçma olduğundan sordum nedenini ve bana bu işin ticaretini yapıyorum falan dedi. Sarı siteden ilanları da var. Kafamı karıştırdı böyle şeyler yapan var mı
Reis gerek yok boşver

arızalı olabilir onun haricinde grantisi faturası varsa temizse cihaz üzerine para alarak takas yapabilirsin , muhtemelen beyaz sıstem dızecek ondan eldekını takaslamak ıstıyor

Değiştirince benim kaarım ne olacak de
Benim elimdeki zotac karşısı colorful
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mantık işi değil.
Evet ben de mantığa oturtamadım. Kim elindeki sıfır kapalı kutu ve daha üst modelini alt modele değiştirmek istesin kafam basmadı

Dolandırıcılık kokuyor
Ben de bundan şüphelendim ama bi karara varamadım. Gitme şansım olsa gidecektim ama düzcede

arızalı olabilir onun haricinde grantisi faturası varsa temizse cihaz üzerine para alarak takas yapabilirsin , muhtemelen beyaz sıstem dızecek ondan eldekını takaslamak ıstıyor
2 yıl garantisi varmış faturası da var incr hesaptan alınmış. Bu arada anlaşılmamış galiba ama benim kartın zotac adamınki colorful

elinde patlama riski var bence vereceği ürünün
Faturası varmış ve kapalı kutuymuş helayini üstünde 2 yıl da garanti

2 yıl garantisi varmış faturası da var incr hesaptan alınmış. Bu arada anlaşılmamış galiba ama benim kartın zotac adamınki colorful

hocam bilmiyorum fiyatlarınıda da adam kendini niye kazıklatsık ki vardır bir gariplik

Geri