Çözüldü✓ MSI MAG B650 TOMAHAWK WI-FI AM5 Alınır mı

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,482
MSI MAG B650 TOMAHAWK WI-FI AM5
Üstteki anakartı yeni ryzen 9000 işlemcilerden biriyle kullanmayı düşünüyorum mantıklı bir seçim olur mu? İşlemciye overclock yapmayacağım
Şuan imzamdaki anakarta takılı olan ssd'yi buna takabilir miyim birde hangi gen ssd destekliyor göremedim.
Bu bütçede daha iyisi var mıdır? (daha fazla arttıramam bütçeyi)
Z serisi alsam farka değer mi?

(NOT: imzamdaki sistemle kullanmayacağım, her şeyi yükselteceğim anakart almak içinde acelem yok)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İmzamdaki anakart: MSI PRO B660M-A DDR4

Son düzenleme:
MSI MAG B650 TOMAHAWK WI-FI AM5
Üstteki anakartı yeni ryzen 9000 işlemcilerden biriyle kullanmayı düşünüyorum mantıklı bir seçim olur mu? İşlemciye overclock yapmayacağım
Şuan imzamdaki anakarta takılı olan ssd'yi buna takabilir miyim birde hangi gen ssd destekliyor göremedim.
Bu bütçede daha iyisi var mıdır? (daha fazla arttıramam bütçeyi)

(NOT: imzamdaki sistemle kullanmayacağım, her şeyi yükselteceğim anakart almak içinde acelem yok)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İmzamdaki anakart: MSI PRO B660M-A DDR4
Alabilirsin güncel güzel bir anakarttır. MSİ da Tomahawk ya da Carbon alacaksın zaten. Bileşen kalitesi üst seviye oluyor.

Alabilirsin güncel güzel bir anakarttır. MSİ da Tomahawk ya da Carbon alacaksın zaten. Bileşen kalitesi üst seviye oluyor.
Peki imzamdaki anakarta takılı ssd'yi attığım modele takabilir miyim

Dostum imzanda ssd modeli yazmıyor 500gb ssd yazıyor sadece.
Ben baktım iki anakartta gen4 ssd desteklediğine göre yeni alacağım desteklemez mi? ssd modelini bilmiyorum ve şehir dışındayım bakamıyorum şuan

Donanımsal açıdan zengin ve kaliteli bir anakarttır, alabilirsin.

@Gif Man sanki sende öneriyordun senin düşünceni de alabilir miyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,601
Üyeler
194,478
Son üye
Melankolia0
Geri