yaman..k
80+ Silver
Bildiğiniz gibi 21 ağustosta yeni yasa yürürlülüğe girecek. paylaştığım ürünler 21 ağustos a kadar yüzde 90 gümrükten geçer diye düşünüyorum son şanları değerlendirelim. Diğer konulardan ve kendi gördüklerimden paylaştım gözünüze çarpan bir şeyler varsa paylaşabilirsiniz.
Fan çoğaltıcı hub iki tane link koyuyorum.
tr.aliexpress.com
tr.aliexpress.com
mikro kart takabilirsiniz 3d printer olanlar için iyi fiyat
tr.aliexpress.com
usb to tip otg kablo c 2 pcs olanı alırsanız daha iyi olur
tr.aliexpress.com
bunun ne olduğunu anlayamadım fakt yine bir otg kablo
tr.aliexpress.com
mini hdmi to hdmi alın evde bulunsun lazım oluyor.
tr.aliexpress.com
ugreen şarj adaptörü fiyatı çok uygun
tr.aliexpress.com
Fan çoğaltıcı hub iki tane link koyuyorum.

COOLMOON RGB uzaktan kumanda DC12V 5A LED renk akıllı Fan denetleyici 10 adet 6-pin Fan portu ile 2 adet 4-pin ıÅık çubuÄu portu - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com

5V 3Pin/12V 4Pin RGB senkronizasyon HUB Splitter 1 ila 10 RGB SYNC uzatma kablosu GIGABYTE AURA Sata tipi Hub rgb - AliExpress 7
mikro kart takabilirsiniz 3d printer olanlar için iyi fiyat

Rj45 kart okuyucu USB3.0 ve USB C SD MicroSD TF Thunderbolt 3 PC için Laptop aksesuarları akıllı bellek Cardreader SD kart adaptörü - AliExpress 7
usb to tip otg kablo c 2 pcs olanı alırsanız daha iyi olur

Rj45 USB 3.0 OTG adaptör tipi C USB adaptörü kadın dönüÅtürücü Thunderbolt 3 için Macbook pro hava Xiaomi Samsung S20 S10 OTG - AliExpress 509
bunun ne olduğunu anlayamadım fakt yine bir otg kablo

UGREEN USB 3.1 Tip C OTG Adaptör USB A Erkek USB C DiÅi Kablo DönüÅtürücüler Macbook Samsung S10 Huawei USB Tip-c OTG - AliExpress 509
mini hdmi to hdmi alın evde bulunsun lazım oluyor.

Rj45 Mini HDMI adaptörü Mini HDMI HDMI kablosu adaptörü 4K ahududu Pi ZeroW kamera Laptop için uyumlu HDMI Mini adaptörü - AliExpress 44
ugreen şarj adaptörü fiyatı çok uygun

UGREEN USB Åarj aleti iPhone X 8 7 iPad 5V 2.1A hızlı duvar Åarj cihazı ab adaptörü Samsung S9 Xiaomi Mi 8 cep telefonu Åarj cihazı - AliExpress 509
Son düzenleme: