Yardım Hangi gamepadi alacağımı seçemedim

siuzix

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
3000
3 tane güzel gamepad var . hangisini aliyim bilemededim . bu konulardan anlayan kişiler bana yardımcı olabilir mi ?
Machenike G6 Pro Star Flash Edition
Machenike G5 Pro V2 Collector's Edition
Flydigi Vader 4 Pro
bu 3 gamepad arasında pek fiyat farkı yok (max 200 tl dir)
bu kontrolcülerden başka 3000 tl yi geçmeyecek şekilde daha iyi bildiğiniz varsa önerebilirsiniz fakat asıl amacım bu 3 ünden birini seçmek

Hiçbiri gümrük güncellemesi geldi aliexpres amazon gibi sitelerden alacaksan gelmesi 21 Ağustosu geçeceğinden ekstra vergiye tabi tutulacaksın ürünün gümrükte kalabilir 30 euroyu geçtiği içim

ne ugrasıyon hocam al xbox 9.nesil keyfıne bak

Hiçbiri gümrük güncellemesi geldi aliexpres amazon gibi sitelerden alacaksan gelmesi 21 Ağustosu geçeceğinden ekstra vergiye tabi tutulacaksın ürünün gümrükte kalabilir 30 euroyu geçtiği içim
gümrüğe takılmadan getirebilme imkanım var mı ?

güvenilir bir sitede ürünü ( Flydigi Vader 4 Pro ) hızlı kargo ile buldum 5 ila 8 gün arası gelir diyor . ben bugün sipariş edicem . diğer ürünlerin aliexpres dışında biryerde bulamadım isterseniz ürünün linki

güvenilir bir sitede ürünü ( Flydigi Vader 4 Pro ) hızlı kargo ile buldum 5 ila 8 gün arası gelir diyor . ben bugün sipariş edicem . diğer ürünlerin aliexpres dışında biryerde bulamadım isterseniz ürünün linki

Site güvenilir mi hocam ilk defa gördüm bir de vergi fiyata dahil mi 80 dolar gözüküyor

Site güvenilir mi hocam ilk defa gördüm bir de vergi fiyata dahil mi 80 dolar gözüküyor
evt site güvenilir hatta videolarini eğlenerek izlediğim bi kanaldan gördüm bu siteyi
sitenin hemde ilk alışverişinde 10 dolar indirim kodu var

Son düzenleme:
xbox 9. nesil-dualsense 5-msi gc30 v2

gadget hyper sitesinden Flydigi Vader 4 Pro ürününü sipariş verirken something went wrong. we`ll take you back to checkout so you can try again. diye bir hata verdi . çözümünüde bulamadım , galiba alamayacağım

3 tane güzel gamepad var . hangisini aliyim bilemededim . bu konulardan anlayan kişiler bana yardımcı olabilir mi ?
Machenike G6 Pro Star Flash Edition
Machenike G5 Pro V2 Collector's Edition
Flydigi Vader 4 Pro
bu 3 gamepad arasında pek fiyat farkı yok (max 200 tl dir)
bu kontrolcülerden başka 3000 tl yi geçmeyecek şekilde daha iyi bildiğiniz varsa önerebilirsiniz fakat asıl amacım bu 3 ünden birini seçmek
Fantech eos pro önerebilirim. Memnunum.

Geri