enessozdinn
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 25000
Merhabalar bilgisayarımı yenilemek istiyorum. Bütçem 20-25 arası, valorant oynuyorum genellikle. Bana pc önerebilir msiniz?
Ekran kartı olarak 4060 mı yoksa hazır pc deki ekran kartı mı iyi performans verirBu sistemde şu özelleştirmeleri yapıp satın alabilirsin.
Güç kaynağını kesin seç
![]()
Sonra ssd seçebiliyorsan seç
![]()
Anakartı da bütçen varsa seç diyeceğim ama daha soğutucu masrafı var ve daha öncelikli bir şey ama anakartımı yükselteyim soğutucuyu sonra da alırım dersen daha mantıklı olur
![]()
7600 bir tık daha iyi 4060 tanEkran kartı olarak 4060 mı yoksa hazır pc deki ekran kartı mı iyi performans verir
Hocam genellikle valorant oynuyorsan işlemci daha önemli senin için o bütçelerde i5 12400f veyahut RYZEN 5 5600 tarafiyimEkran kartı olarak 4060 mı yoksa hazır pc deki ekran kartı mı iyi performans verir
Öyle büyük oyunlar oynamıyorum uzun süre götürsün yeter benim içinHocam genellikle valorant oynuyorsan işlemci daha önemli senin için o bütçelerde i5 12400f veyahut RYZEN 5 5600 tarafiyim
4060,sistemin fiyatına bağlı olarak alınabilir kötü kart değil bende kullanıyorum
Hocamın attığı sistemi yeni gördüm güzel sistemdir şimdiden hayırlı olsunTeşekkür ederim arkadaşın dediği eklemeleri yapıp satın alacagım. Farklı bir öneriniz var mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Öyle büyük oyunlar oynamıyorum uzun süre götürsün yeter benim için
Teşekkür ederimz. İşlemciyi yükseltmeye gerek var mı arada kaldım ordaHocamın attığı sistemi yeni gördüm güzel sistemdir şimdiden hayırlı olsun
Hayır hocam gayet iyi bir işlemci ve size fazla fazla yeter bi kule soğutucu tak tadından yenmez valoda 500+ FPS alırsinTeşekkür ederimz. İşlemciyi yükseltmeye gerek var mı arada kaldım orda