Yabanci Dizi önerisi

the man in the high castle önerebilirim. Naziler savaşı kazansaydı ne oluru anlatıyor. Amerika komple nazilerin oluyor japon pasifik devleti vs kurulmuş oluyor.

Vurdulu kırdılı severim dersen de Punisher

sex education

Star wars severim dersen ayrıca onu da önerebilirim.
Star wars bir türlü sevemedim küçükken arkadaşlarım çatır çutur star wars izleyip oyuncak kılıç falan alırken ben ben10 ( namı diğer benten) için dedemle kumanda savaşı yapıyordum

Breaking Bad izleyip de Better Call Saul izlememiş adama Breaking Bad izledi demem

İzledim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3. Sezonda güzel negana kadar garanti izlemelisin bence negandan sonrasida senin kararin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önerdiklerini listeme olduğu gibi ekledim belki rick and mort ve the flash izlemeyebilirim diğer diziler ilgimi çekiyor önerin için teşekkürler
Ya zaten Rick and morty'i sadece çok popüler olduğu için yazdım yoksa bencede izlenmez.

-Ama bence The Flash izle derim biliyorum DC pek izlenmez ama adamların yapmış olduğu en iyi dizi hatta o kadar iyiki 9-10 sezon mu ne yani he 6'cı sezondan sonrası pek sevilmedi TWD gibi bozuyo buda biraz ama cidden 6'cı Sezona kadar müq ilerliyor yani Hiç sıkmıyor Hatta süper kahramandan çok bilim kurgu dizisi diyebilirim ama tabi senin kararın sadece bı bak derim

Geri