kerimdoruk81
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
arkadaşlar bir süredir gta5 ve rdr2 de drop yiyorum en çok gta 5 de oluyor nasıl düzeltebilirim.
oyun ssd demi hdd demiarkadaşlar bir süredir gta5 ve rdr2 de drop yiyorum en çok gta 5 de oluyor nasıl düzeltebilirim.
vsync açıp oyna oyunu 60hz ye alarkadaşlar bir süredir gta5 ve rdr2 de drop yiyorum en çok gta 5 de oluyor nasıl düzeltebilirim.
ssd de hdd yok bendeoyun ssd demi hdd demi
duzelir mivsync açıp oyna oyunu 60hz ye al
neyle açiyon kankassd de hdd yok bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
duzelir mi
steamneyle açiyon kanka
steamden oyunu satın alabilirsin dostum. bilgisayara yüklemek için ssd veya hdd olması lazımsteam
OHAAAAAAAAAA LAN BU MANYAK GİBİ BİLGİSAYAR BİLİYOR KANKA GİT ELON MUSK OLsteam
ya biliyorum ssd ile indirdim işte.steamden oyunu satın alabilirsin dostum. bilgisayara yüklemek için ssd veya hdd olması lazım
ne diyosun dostum ben sorduğu soruyu anlamadım.OHAAAAAAAAAA LAN BU MANYAK GİBİ BİLGİSAYAR BİLİYOR KANKA GİT ELON MUSK OL
kim için diyosun?Yazık ya
ya biliyorum ssd ile indirdim işte.
tamam.araya virgül koymadığın için bende ikisi de yok gibi anladı herkes. ssd de, hdd yok daha anlaşılır olurdu. sistem özelliklerini, oyunlardaki sıcaklık değerlerini ve kullanım oranlarını yazar mısın
dostum şimdi farkettimde biraz fazla değilmi sıcaklık?araya virgül koymadığın için bende ikisi de yok gibi anladı herkes. ssd de, hdd yok daha anlaşılır olurdu. sistem özelliklerini, oyunlardaki sıcaklık değerlerini ve kullanım oranlarını yazar mısın