- Reaksiyon skoru
- 9,838
Bence taksitli ipad 10 al daha iyi olur klavye zorunlu değilsebende maaşı bekliyorum yatana kadar kampanya biterse daha tablet almam![]()
Bence taksitli ipad 10 al daha iyi olur klavye zorunlu değilsebende maaşı bekliyorum yatana kadar kampanya biterse daha tablet almam![]()
honorlarda fp ürün ben valla kararsızım ya s9 fe alıcam ya da bunu bakalım karar verince yazarım ama bütçeden kısarsam honor pad x9 alırım. Honor pad 9 a bakma 6gen 1 var onda daha düşük işlemcili daha pahalı@Daxafin satın alırsan bilgilendirirmisin bende arayış içindeyimhonor pad 9 felen baktımda
aynen bende kararsızım one pad plus 2 felen olsa buralarda çok efsanede yok iştehonorlarda fp ürün ben valla kararsızım ya s9 fe alıcam ya da bunu bakalım karar verince yazarım ama bütçeden kısarsam honor pad x9 alırım. Honor pad 9 a bakma 6gen 1 var onda daha düşük işlemcili daha pahalı
poco pad alacaktım zaten ama bu fiyata klavye ve kalem vermesi beni çekti yoksa aynı tablet özelliklerine kadar sadece bu 6/128gbPoco Pad alırdım: https://app.hb.biz/re1QgKKSwiRP
kanka ben bu redmi pad proyu aldım sen ne yaptın. 9600 e geldi kuponlaaynen bende kararsızım one pad plus 2 felen olsa buralarda çok efsanede yok işte![]()
nasıl iyi mi? bari valla ben fe+ bekliyorum 128 yada 256 lik modelinikanka ben bu redmi pad proyu aldım sen ne yaptın. 9600 e geldi kuponla
sipariş verdim bugün gelince bakıcam ama özellikleri fe den daha iyi en azından set halinde gelecek klavyesi flnnasıl iyi mi? bari valla ben fe+ bekliyorum 128 yada 256 lik modelini
Hocam onun yerine xiomi pad 6 alabilirsinAlıntıyı görüntüleRedmi Pad Pro Buy - Xiaomi Türkiye
Redmi Pad Pro Buy: Geniş ve etkileyici 12,1 inç 2,5K eye-care ekran, Hayal gücünüzü serbest bırakın, Xiaomi HyperOS, amiral gemisi düzeyinde akıcı bir deneyim sunarwww.mi.com
SİZCE ALINIR MI?
BEN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA AKLIMDA POCO PAD VE SAMSUNG S9 FE DE VAR
biliyorum hocam da bütçem max 10 k idi bir de bu ful set halinde ilgimi çekti seti ayrı alsam klavye ve kalem 3k zatenHocam onun yerine xiomi pad 6 alabilirsin