Kız arkadaşın falan varsa eve çağırBeyler 1 hafta evde tekim arada dizi/oyun yapıyorum ama biyerden sonra sıkıyor var mı önerisi olan?
KİTAP OKU DİYENİN ELLERİNDEN ÖPERİM
Hocam sende çok fesatsın heEve çağırırsam sonu hiç iyi olmaz.
kız arkadaşım yok zaten![]()
Spor yapsam güzel olur aslında fazla kilolarım var 6 7 kilo verirsem on numara olur.Yemeği hazır dışarıdan söylemiyorsan kendin yapıp 1-1.5 saatini eritebilirsin.
Arkadaşların evine yakınsa çağırıp takılabilirsin ki bence öyle bir durumda dışarı çıkmak daha mantıklı.
Bir de günlük 30 dakikanı ayırıp karın falan çalış kendine fayda olur.
Kilo verme muhabbetini eğer sadece kendi vücut ağırlığınla ve salona gitmeden evde halletmeyi düşünüyorsan beslenmeni ve kardiyonu cidden iyi takip etmen lazım.Spor yapsam güzel olur aslında fazla kilolarım var 6 7 kilo verirsem on numara olur.
SeksBeyler 1 hafta evde tekim arada dizi/oyun yapıyorum ama biyerden sonra sıkıyor var mı önerisi olan?
KİTAP OKU DİYENİN ELLERİNDEN ÖPERİM
Ben oldukça hızlı kilo veriyorum aslında ama gece mideyi durdurabilsem on numara olucak ekstra kilo yazıyor hep.Kilo verme muhabbetini eğer sadece kendi vücut ağırlığınla ve salona gitmeden evde halletmeyi düşünüyorsan beslenmeni ve kardiyonu cidden iyi takip etmen lazım.
Gece mideyi durduramama sebebin birkaç şeyden dolayı olabilir:Ben oldukça hızlı kilo veriyorum aslında ama gece mideyi durdurabilsem on numara olucak ekstra kilo yazıyor hep.
Hayatlarında hiç seks yapmış mı acaba