Evde Tekim Ne Yapıyım?

J.Sparrow

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,475
Beyler 1 hafta evde tekim arada dizi/oyun yapıyorum ama biyerden sonra sıkıyor var mı önerisi olan?
KİTAP OKU DİYENİN ELLERİNDEN ÖPERİM

Yemeği hazır dışarıdan söylemiyorsan kendin yapıp 1-1.5 saatini eritebilirsin.

Arkadaşların evine yakınsa çağırıp takılabilirsin ki bence öyle bir durumda dışarı çıkmak daha mantıklı.

Bir de günlük 30 dakikanı ayırıp karın falan çalış kendine fayda olur.

Yemeği hazır dışarıdan söylemiyorsan kendin yapıp 1-1.5 saatini eritebilirsin.

Arkadaşların evine yakınsa çağırıp takılabilirsin ki bence öyle bir durumda dışarı çıkmak daha mantıklı.

Bir de günlük 30 dakikanı ayırıp karın falan çalış kendine fayda olur.
Spor yapsam güzel olur aslında fazla kilolarım var 6 7 kilo verirsem on numara olur.

Hocam sende çok fesatsın he
Kız arkadaş eve kadar gelirse olucak o zaten bundan 1 yıl önce çağırmıştım o zamanlar vardı bu senaryo yaşandı o yüzden daha çağırmam.

Spor yapsam güzel olur aslında fazla kilolarım var 6 7 kilo verirsem on numara olur.
Kilo verme muhabbetini eğer sadece kendi vücut ağırlığınla ve salona gitmeden evde halletmeyi düşünüyorsan beslenmeni ve kardiyonu cidden iyi takip etmen lazım.

Kilo verme muhabbetini eğer sadece kendi vücut ağırlığınla ve salona gitmeden evde halletmeyi düşünüyorsan beslenmeni ve kardiyonu cidden iyi takip etmen lazım.
Ben oldukça hızlı kilo veriyorum aslında ama gece mideyi durdurabilsem on numara olucak ekstra kilo yazıyor hep.

Ben oldukça hızlı kilo veriyorum aslında ama gece mideyi durdurabilsem on numara olucak ekstra kilo yazıyor hep.
Gece mideyi durduramama sebebin birkaç şeyden dolayı olabilir:

1) Glisemik indeksi düşük yiyecekleri fazla tüketip kendini hızlı doyurup hızlı acıktırmak, bu yüzden ister istemez vücuda fazla kalori alman.

2) Erken kalkıp erken uyumadığın için gece vakti çok boş oluyorsun ve 1. maddeye bağlı olarak bir şeyler tıkınıyorsun.

İnan bana şimdilik sadece ekmeği ve şekeri 0'a düşürüp günlük bu yaz sıcaklarında 3 litrenin altına düşmezsen net olarak kendi kendine biraz kilo verirsin. Fakat bunlar genelde su ve ödem oluyor o yüzden geri alması kolay olur. Bu yüzden sporla da desteklemen gerekiyor.

edit: glisemik indeksi yüksek dicektim pardon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,348
Üyeler
186,467
Son üye
nowheretorun
Geri