Çözüldü✓ AMD driver sorunları devam ediyor mu?

Reaksiyon skoru
15
Bütçe
25000
Merhabalar ben RX 7700xt Alaçam fakat birçok kişi AMD driver sorunlarının devam ettiğini ve çözülemedigini vurguluyor ve bana Nvidia ekran kartına yönlendirmeye çalışıyorlar sizce RX 7700 XT driver sorunları devam ediyor mu çökme ve kapanma sorunları giderildi mi? Eğer devam ediyorsa bana Nvidia tarafı onerebileceginiz ekran kartı var mı? Bütçem 20-30k(hazır sistem olarak)

Merhabalar ben RX 7700xt Alaçam fakat birçok kişi AMD driver sorunlarının devam ettiğini ve çözülemedigini vurguluyor ve bana Nvidia ekran kartına yönlendirmeye çalışıyorlar sizce RX 7700 XT driver sorunları devam ediyor mu çökme ve kapanma sorunları giderildi mi? Eğer devam ediyorsa bana Nvidia tarafı onerebileceginiz ekran kartı var mı? Bütçem 20-30k(hazır sistem olarak)
Rx 7900 gre kullanıyorum,bir sıkıntı yaşamadım.

6800 kullanıyorum 1 yıldır hiç sorun yaşamadım

RX 6700 XT kullanıyorum ASUS DUAL serisinden tek bir mavi ekran almadım işlemci veya ekran kartından.

6800 kullanıyorum 1 yıldır hiç sorun yaşamadım
Teşekkürler ama biraz daha bilgi lazım kanka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RX 6700 XT kullanıyorum ASUS DUAL serisinden tek bir mavi ekran almadım işlemci veya ekran kartından.
Gigabyte eagle 3 fanli serisinden Alaçam ben ama driver sorunu çıkarsa kötü olur

Teşekkürler ama biraz daha bilgi lazım kanka

Gigabyte eagle 3 fanli serisinden Alaçam ben ama driver sorunu çıkarsa kötü olur
Driver sorunu karta göre çıkacak bir şey değil

Driver sorunu karta göre çıkacak bir şey değil
Kanka demek istediğim şuydu driver sorunları şuan için ideal mi eskisinden daha mı iyi sık sık mavi ekran veya çökmeler veriyor mu o anlamda destek lazım PC mi sıfır ve ilk defa alacağım bu tazr konulardan şüphesiz iyiyim fakat driver konusu işin içine gelince Nvidia daha iyi ama rtx 4060 ti 16gb den daha ucuz ve daha güçlü ekran kartı olan RX 7700 XT nin drkver sorunları devam ediyorsa verdiğim paranın bı anlami kalmaz

Kanka demek istediğim şuydu driver sorunları şuan için ideal mi eskisinden daha mı iyi sık sık mavi ekran veya çökmeler veriyor mu o anlamda destek lazım PC mi sıfır ve ilk defa alacağım bu tazr konulardan şüphesiz iyiyim fakat driver konusu işin içine gelince Nvidia daha iyi ama rtx 4060 ti 16gb den daha ucuz ve daha güçlü ekran kartı olan RX 7700 XT nin drkver sorunları devam ediyorsa verdiğim paranın bı anlami kalmaz
Vallaha bende rx 6700 aldım korkumdan daha açmadım kutusunu kafam atarsa iade ederim diye. 😅

2 yıldır rx 6600xt kukllanıyorum driver çökmesi felan yaşamadım. O sorun eski kartlarda yaşanıyor. sadece abartı o.c. felan yaparsan mavi ekran yiyon

Vallaha bende rx 6700 aldım korkumdan daha açmadım kutusunu kafam atarsa iade ederim diye. 😅
ABİ TAKSANA ARTIK ŞU KARTI MEZARAMI GÖTÜRÜCEN

önceden vardı o sorunlar rx6700xt kullanıyorum bende sorunsuz şuan

Hiç bir sıkıntı yok 6700XT kullanıyorum. Zaten driver sorunları biteli çok uzun zaman oldu.

ABİ TAKSANA ARTIK ŞU KARTI MEZARAMI GÖTÜRÜCEN

önceden vardı o sorunlar rx6700xt kullanıyorum bende sorunsuz şuan
iade mi etsem diyorum o yüzden :D 3060 ti var 12k ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,932
Üyeler
184,358
Son üye