Bu takas mantıklımı sizce?

Reaksiyon skoru
79
merhabalar dostlarım bu yıl bilgisayar programcılığı kazandım ve duyumlarıma göre bu bölümde bir laptopa ihtiyacım var. Bende masaüstü bilgisayarım ile bir laptop takas etmeyi düşündüm. sizce mantıklımı ve tavsiyelerinizi bekliyorum yardım ederseniz çok sevinirim benim kasanın özellikler şu şekilde... Ryzen 5 5600(garantili) - Msi B450m -a pro max - Sapphire rx6600 - 8x2 3200mhz netac shadow ram - seagate firecuda 500gb m2 ssd ( garantili ) - msi mag serisi 500w 80+ bronze psu (garantili) - msi mag force m100r (garantili)

takas düşündüğüğm laptop ise bu

dostlarım yardımlarınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

Üste para alacaksan olabilir, 3-4k civarı.
Senin kasa 15 eder, o laptop max 12k ederi.

Kesinlikle mantıklı bir karar gibi durmuyor. Onun yerine kasanızı kendiniz satıp üstüne bir miktar para koyup sıfır alsanız daha iyi gibi. Bütçe çıkmazsa tabi ki de takas düşünülebillir.

Performans olarak çok fark var, kasan %40-50 daha performanslı.
Kasayı satıp daha iyi bir laptop alabilirsin.
Ya da başka modellere bak derim.

Kesinlikle mantıklı bir karar gibi durmuyor. Onun yerine kasanızı kendiniz satıp üstüne bir miktar para koyup sıfır alsanız daha iyi gibi. Bütçe çıkmazsa tabi ki de takas düşünülebillir.
hocam yaşadığım şehir biraz küçük ve yavaş bir yer o yüzden satılması çok uzun sürebilir ama dersenizki beklediğine değer bu laptopa değmez beklerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Performans olarak çok fark var, kasan %40-50 daha performanslı.
Kasayı satıp daha iyi bir laptop alabilirsin.
Ya da başka modellere bak derim.
sizce karşı taraftan üste kaç lira istemeliyim

peki hoccam görüşlerinize dayanarak bu takastan vazgeçiyorum teşekkürler yardımlarınız için
Doğru karar hocam. Bu arada benim yaşadığım şehirde küçük. Eskü sistemim irezil bi sistemdi onu bile sattım yani. Yalnış anlaşılmasın ederine satmıştım :D. Güzelce fps değerlerini yazarsın işte sıcaklıkdır falandır filandır ilana at bakalım elbet satılır. Bu arada sana tavsiyem bütçeni de belirterek, laptobu da ne amaçla kullanıcaksan belirtip yeni bi konup açıp bülgi sahibi olman olur.

merhabalar dostlarım bu yıl bilgisayar programcılığı kazandım ve duyumlarıma göre bu bölümde bir laptopa ihtiyacım var. Bende masaüstü bilgisayarım ile bir laptop takas etmeyi düşündüm. sizce mantıklımı ve tavsiyelerinizi bekliyorum yardım ederseniz çok sevinirim benim kasanın özellikler şu şekilde... Ryzen 5 5600(garantili) - Msi B450m -a pro max - Sapphire rx6600 - 8x2 3200mhz netac shadow ram - seagate firecuda 500gb m2 ssd ( garantili ) - msi mag serisi 500w 80+ bronze psu (garantili) - msi mag force m100r (garantili)

takas düşündüğüğm laptop ise bu

dostlarım yardımlarınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
kötü anlaşmaaa

Geri