Iphone 15 plus mı yoksa normal 15 mi almalıyım

hfk38

80+
Reaksiyon skoru
10
Uzun zamandır android kullanıcısıyım. İosa geçiş yapacağım ama iphone 15 mi yoksa 15 plus mi almayalım çok kararsız kaldım. Pro alacak bütçem yok. Bataryası için plus düşünüyorum. Boyut farkı da var. İki boyutuda kullanırım sorun olmaz. Aralarında 7 bin gibi bir fiyat farkı var. Sizce ne almalıyım. Plus alırsam arada ki farka değer mi pil ömrü o çok fark olur mu

İphone 16'yı bekle çıkmasına şurda 2 hafta kaldı.

İphone 16'yı bekle çıkmasına şurda 2 hafta kaldı.
Pro alacak bütçe yoksa 16 beklenmez. 16 60K'dan aşağı gelmez büyük ihtimalle. 16 alacak para varsa 15 Pro alınır zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uzun zamandır android kullanıcısıyım. İosa geçiş yapacağım ama iphone 15 mi yoksa 15 plus mi almayalım çok kararsız kaldım. Pro alacak bütçem yok. Bataryası için plus düşünüyorum. Boyut farkı da var. İki boyutuda kullanırım sorun olmaz. Aralarında 7 bin gibi bir fiyat farkı var. Sizce ne almalıyım. Plus alırsam arada ki farka değer mi pil ömrü o çok fark olur mu
Plus al geç. En mantıklısı.

Pro alacak bütçe yoksa 16 beklenmez. 16 60K'dan aşağı gelmez büyük ihtimalle. 16 alacak para varsa 15 Pro alınır zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Plus al geç. En mantıklısı.
Apple Türkiye zam yapmazsa dolar bazında iphone 15 ile aynı fiyata çıkması bekleniyor. Tabi risk alıp almaması kendisine kalmış.

Apple Türkiye zam yapmazsa dolar bazında iphone 15 ile aynı fiyata çıkması bekleniyor. Tabi risk alıp almaması kendisine kalmış.
Apple'ın en son zam yaptığı zaman ile şu an arasında 1-1.5 dolar var. Aynı fiyattan çıkması imkansıza yakın. Karar yine kendisinde dediğin gibi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ege_
Bütçe olarak 14 alabilirim ama sınırları zorlayıp 15 e ayarladım. 55 bin civarı 15, 63bin 15 plus. Aradaki farkı da versem mi o konuda kararsızım. Şarj konusunda sorun yaşamak pek istemiyorum. Fiyat farkı da var değer mi emin olamıyorum. 16 alabileceğimi düşünmüyorum

Geri