Galatasaray Osimheni ALDI

Seninkileri napcaz göztepeyi doğradılar la hakemler, Rize kalecisini de almışsınız zaten e ne farkı kaldı dürüst fb li arkadaş 1 tane attığınız Adana'ya 5 attık siz gerçekten GS ile kafayı bozmuşssunuz sorun tam olarak bu
rize kalecisinin önceki maçına bak ya da maçlarına zaten formu düşük birisi beşiktaşdan 5 yiyen ben değilim.

Seninkileri napcaz göztepeyi doğradılar la hakemler, Rize kalecisini de almışsınız zaten e ne farkı kaldı dürüst fb li arkadaş 1 tane attığınız Adana'ya 5 attık siz gerçekten GS ile kafayı bozmuşssunuz sorun tam olarak bu
sakamısın la sen :) daha gecenkı adana macındakı kalecıye nedemelı ya cocuk o daha der sımdı :)

Biraz kendinize odaklansanız bizi salıp işiniz gücünüz rast gidecek bakacaz geçen sene biz Manchesteri yendik görcez sizi inşallah kazanırsınız
miroslav stoch puskas aldığında süperligin en iyi gölü bile seçilmedi.

az once ustekı yazıları okudum cok bısey anlamıcam zaten anlatsamda anlamak ıstemıcen ıcın tamam dıyıp gecıyorum gozunuze perde ınmıs herseyın haram sampıyonluk oldugunu zanneden bır kıtlesınız
Ağlıycana anlat üsttekileri okumadım ne anlatcan acaba merak ettim

Uygunsuz davranış
sakamısın la sen :) daha gecenkı adana macındakı kalecıye nedemelı ya cocuk o daha der sımdı :)
15 yaşında sen yorgan altında 31 çekerken deniz koca adananın kalesini koruyo kardeşim hemde ligin en iyi takımına karşı (güncel olarak en pahalı kadroya sahip takımına karşı) sen olsan heyecan yapmayacakmısın bebenin yüzünde tüy yok daha ergenliğe girmemiş siz 1 attınız ama Hajdmsmdms

o onun bunun çocuğu toreria atılana kadar gs destekleniyor diyeceğim bu adam hep bunu yapıyor ve bundan sarı kart bile almadı bu onun bunun çucuğuna adam bile denmez.

Kırmızı yerse inancan mı la kollanmadığına
vallahi inanmaz isem şerefsizim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu onun bunun çocuğu HAKEMİ KANDIRMAKTAN ATILIR İSE VALLAHİ İNANACAM.

15 yaşında sen yorgan altında 31 çekerken deniz koca adananın kalesini koruyo kardeşim hemde ligin en iyi takımına karşı (güncel olarak en pahalı kadroya sahip takımına karşı) sen olsan heyecan yapmayacakmısın bebenin yüzünde tüy yok daha ergenliğe girmemiş siz 1 attınız ama Hajdmsmdms
fıkre bak dusunceye bak bune ne anlatabılırsınkı :) elemnlar dunya kupası kaldırıyor sen heyecandan bahsedıyorsun :)

Ağlıycana anlat üsttekileri okumadım ne anlatcan acaba merak ettim
fenerlı agzıyla konusmandan kendı yazdıklarından bahsedıyorum

fıkre bak dusunceye bak bune ne anlatabılırsınkı :) elemnlar dunya kupası kaldırıyor sen heyecandan bahsedıyorsun :)
Neyden bahsetcem la bebe daha bebe ortaokul son ak kafan mı iyi ne yavloş bi adamsın

fenerlı agzıyla konusmandan kendı yazdıklarından bahsedıyorum
Neden fenerli ağzıyla yazdığımıda açıkladım okudun mu

o onun bunun çocuğu toreria atılana kadar gs destekleniyor diyeceğim bu adam hep bunu yapıyor ve bundan sarı kart bile almadı bu onun bunun çucuğuna adam bile denmez.
dur sımıd bu arada fazla muhabbetı donuyor lıgde bılmem kac mactır kırmızı gormuyolar falan dıye
ıyı ızle bıdahakı maclarını kesın kırmızı cıkar ha pardon kırmızı yerseler bır sonrakı macta yanı bızım derbıde eksık kalırlar oyuzden vermeyelım krımızı :)

Geri