Laptop Düşük Fps Sorunu

Syjne

80+
Reaksiyon skoru
39
Herkese selamlar. Lenovo'nun 82K200K0Tx model laptopunu kullanıyorum. Oynadığım oyunlarda olması gerekenden düşük FPS alıyorum. R5 5500h 2050 özellikli laptopun FPS değerleri ile aynı. Lenovo destek hattını aradığımda tek yaptığı performans ayarlarını açmak oldu ve saçma bir şekilde NVIDIA(GeForce Experience) uygulamalarını desteklemediklerini dile getirdi. Herhangi bir teste tabii tutmadı. İçini temizletip macun yenilettireli 1 ay oldu (Lenovo'nun garantisi yaptı). CS2 ve Valorant'ta ayarları en yükseğe de alsam en düşüğe de alsam FPS değişmiyor. Sorun ne ne yapmam lazım yardımlarını bekliyorum. Belirttiğim testin linkini aşağıya bırakıyorum.

bende de lenovo 3050 var, ben de düşük fps sorunu alıyorum. keşke ısınıyor diye umursamayıp monster alsaydım. 90 derecede yüksek fpsle oynardım.

bende de lenovo 3050 var, ben de düşük fps sorunu alıyorum. keşke ısınıyor diye umursamayıp monster alsaydım. 90 derecede yüksek fpsle oynardım.
Lenovonun da monsterdan farkı yok bu marka da ısınıyor.

Nvidia denetim masasından uygulamanın doğru ekran kartını kullandığından emin olun.

Herkese selamlar. Lenovo'nun 82K200K0Tx model laptopunu kullanıyorum. Oynadığım oyunlarda olması gerekenden düşük FPS alıyorum. R5 5500h 2050 özellikli laptopun FPS değerleri ile aynı. Lenovo destek hattını aradığımda tek yaptığı performans ayarlarını açmak oldu ve saçma bir şekilde NVIDIA(GeForce Experience) uygulamalarını desteklemediklerini dile getirdi. Herhangi bir teste tabii tutmadı. İçini temizletip macun yenilettireli 1 ay oldu (Lenovo'nun garantisi yaptı). CS2 ve Valorant'ta ayarları en yükseğe de alsam en düşüğe de alsam FPS değişmiyor. Sorun ne ne yapmam lazım yardımlarını bekliyorum. Belirttiğim testin linkini aşağıya bırakıyorum.
Videoda bile çok ısınıyor, 80 derece Gpu diyor işlemci de zorlasan çıkacak.

Altında soğutucu fan yoksa, mutlaka bir "stand" alın. Soğutucu fan değil, stand. Ayrıca temiz bir format atın.

Videoda bile çok ısınıyor, 80 derece Gpu diyor işlemci de zorlasan çıkacak.
Evet genel olarak ısınan bir model işlemci 90lara ulaşıyor

Altında soğutucu fan yoksa, mutlaka bir "stand" alın. Soğutucu fan değil, stand. Ayrıca temiz bir format atın.
Var ama ızgaraları küçük birazcık ne kadar etkili olur bilmiyorum. Ayrıca sıcaklıklarından dolayı performansını kısmıyor. Throttle 100 dereceye atılmış.

Hayır hocam ısınma sorun değil. Sorun fps kaybı 2050 ile aynı performansı paylaşıyorum.
CS2'yi baz alalım ;
Tüm görüntü ayarlarını yazar mısın ? Nvidia üzerinden de kalite de mi performansta mı kullanıyorsun ?

( 4060 Laptop Kullanıyorum, Nvidia denetim masasında kaliteye geçmiş kendiliğinden, çok ciddi fps kaybı yaşıyordum.. )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,947
Üyeler
186,697
Son üye
ahmet11
Geri