Gigabyte Rtx 4070 windforce alınır mı?

Legolasxs

80+
Reaksiyon skoru
5
herkese merhabalar Gigabyte Rtx 4070 alınır mı?
Kasa
msi-mag-pano-m100
dusunuyorum
gainward veya colorfulda olabilir

hocam gogabyte 4070 gaming oc nasil bir model?
Güzel bir model ama tavsiyem 20-21k arasına 7900gre öneririm ama sen 25k'lık kart baktığına göre ve marka model kovaladığına göre bütçen vardır o yüzden sana 7900xt öneririm

Güzel bir model ama tavsiyem 20-21k arasına 7900gre öneririm ama sen 25k'lık kart baktığına göre ve marka model kovaladığına göre bütçen vardır o yüzden sana 7900xt öneririm
amd düşünmüyorum tesekkurler gigabyte 4070 gaming oc Alınır mı? sizce

alacagim kart 25 k ama herkes windoforce modelini kotuluyor anlamis degilim hala gercekten
25 e super mi düz 4070 mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alacagim kart 25 k ama herkes windoforce modelini kotuluyor anlamis degilim hala gercekten
https://pckolik.com/tr/products-det...gb-led-nvidia-ekran-karti?ref=akakce&v=1.31.1 Al şu siteden geç illa bu kartı alacam diyorsan 23 e

amd düşünmüyorum tesekkurler gigabyte 4070 gaming oc Alınır mı? sizce
Alınır gaming o.c kalın bir yapıda soğutması bi hayli iyi ve malzeme kalitesi sağlam al derim

yani 25 e duz 4070 almaya degermi diyorsunuz ? hadi onuda gectim sogutmada sorun yasarmiyim sizce
Soğutmada sorun yaşamazsın , ama bu nokta aşşağı yukarı tüm asus modelleri içinde geçerli, ve incehesap indirimde o kartı 21 e düşürmüştü yine düşürürler bence

yani 25 e duz 4070 almaya degermi diyorsunuz ? hadi onuda gectim sogutmada sorun yasarmiyim sizce
artısı nedir , yüksek mhz de çalışır yüzde 3,4 daha performanslıdır işte o zaman 4070 super al yüzde 14 daha performanslı

Ama şöyle bir noktada var istediğin kartların süperi 27 k dan başlıyor soğutma olarak dengi kartlar altına olmasına piyasada ok gördüğüm (dengi değil ama gayet ok ) tek kart colorful benim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305
Üyeler
187,316
Son üye
gunay60
Geri