Çözüldü✓ Amazon taksit seçeneği çıkmıyor.

Khonshu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
378
Amazondan laptop almak istiyorum fakat ödeme ekranında kartı girdikten sonra taksit seçenekleri çıkmıyor. Kart Garanti Bonus, ürün bu ve aynı kartla hepsiburada üzerinden taksitli alışveriş yapabiliyorum. Sebebi veya çözümü nedir?

Sepetinde taksit yapılmayan ürünler var mı ?

Hangi kart ile deniyorsun?

Ekler

• 1726059029099.png
    1726059029099.png
    27.4 KB · Hit: 297
Amazondan laptop almak istiyorum fakat ödeme ekranında kartı girdikten sonra taksit seçenekleri çıkmıyor. Kart Garanti Bonus, ürün bu ve aynı kartla hepsiburada üzerinden taksitli alışveriş yapabiliyorum. Sebebi veya çözümü nedir?
Dün buna benzer sorunla karşılaştım sebebini bilmediğim bir şekilde, Galaxy watch 6 classic alacaktım daha önce 9 taksit vade farksız gördüğüme eminim ama bir türlü çıkmıyordu sepet tutarını 6.000₺ üzerine çıkarınca(sepete farklı ürünler ekledim) ek taksit oranları açılmıştı ama her üründe de bu taksit olayı olmuyor denemek lazım.

Mesela garantiyle sizin ürünü almaya çalıştığımda taksit oranları bende açılıyor. Prime üyelik var mı? veya sepet tutarını 40.000₺ üzerine atmaya bir calısın belki faydası olur.

kredi kartı yerine banka kartını giriyor olabilir misin?

kredi kartı yerine banka kartını giriyor olabilir misin?
hayır, dediğim gibi hepsiburada üzerinde taksitli alışveriş yapılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dün buna benzer sorunla karşılaştım sebebini bilmediğim bir şekilde, Galaxy watch 6 classic alacaktım daha önce 9 taksit vade farksız gördüğüme eminim ama bir türlü çıkmıyordu sepet tutarını 6.000₺ üzerine çıkarınca(sepete farklı ürünler ekledim) ek taksit oranları açılmıştı ama her üründe de bu taksit olayı olmuyor denemek lazım.

Mesela garantiyle sizin ürünü almaya çalıştığımda taksit oranları bende açılıyor. Prime üyelik var mı? veya sepet tutarını 40.000₺ üzerine atmaya bir calısın belki faydası olur.
deneyeceğim

1726060333218.png

prime ve yanında 500TL'lik laptop çantası ile denedim ancak durum aynı. link buraya yönlendiriyor, pek yardımcı olmadı.

Amazon yetkilisine ulaştım, troy ve bonus kartlarda 1 ekime kadar taksit seçeneğinin kapalı olduğunu söylediler. yardım edenlere teşekkür ederim. esenlikler.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,824
Üyeler
186,250
Son üye
kemalcalismaz557
Geri