kanka bende cok kararsız kaldım amazonda 3100 e razer brraduca x var 2899 tl cloud 3 war birde bu warAsus ROG Fusion 500 var 2300e fena değil gibi. Keşke geri ödeme kampanyasına dahil etselermiş direkt çekerdim ben de.
kanka bende cok kararsız kaldım amazonda 3100 e razer brraduca x var 2899 tl cloud 3 war birde bu warAsus ROG Fusion 500 var 2300e fena değil gibi. Keşke geri ödeme kampanyasına dahil etselermiş direkt çekerdim ben de.
Henüz kargodaydı dün kargoya verilmişti hattaSana gelmediyse çıkartmaz bak incehesap biraz oyun bozanlık yapıyo anakart konusunda anakartı alınca videoya çekerek kutuyu falan aç pinleride aç çek yamuk varsa iade et ben o konuda 2 kere sıkıntı yaşadım yaşayanlarda çokmhş
Direk iade et kapıda gitsinHenüz kargodaydı dün kargoya verilmişti hatta
İade talebi oluşturdum siteden, gelmeden iade olursa daha iyi olur. Tabi kabul ederselerDirek iade et kapıda gitsin
Kargodaysa gelir ama.kuryeye direk bu iade de iade kodunu ver geri gitsinİade talebi oluşturdum siteden, gelmeden iade olursa daha iyi olur. Tabi kabul ederseler
kanka valla bende 40 şey arasıdna kaldım 1 aydır alamıyordum en son msı gh 40 satın aldım gitti şimdi 1650 tl ye inşallah iyidirAsus ROG Fusion 500 var 2300e fena değil gibi. Keşke geri ödeme kampanyasına dahil etselermiş direkt çekerdim ben de.
Laptop'un kullanma klavuzuna bak desteklediği SSD'yi yazması lazım. Laptop'unuzun modeli nedir? Bu ssd piyasada en çok satılan 2280 model ssd'lerden %99 destekliyordur..bu masayı kullanan var mı yorum bulamadım tavsiye eder misiniz![]()
Twisted Minds TM-GD27-T-RGB Karbon Fiber RGB Gaming (Oyuncu) Masası - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bunu da laptop için düşünüyorum ama laptopa uygun olup olmadığını nasıl anlarım![]()
Patriot P320 2TB 3000/2200MB/s NVMe M.2 SSD Disk (P320P2TBM28) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com