Koltuk Önerisi

kissofdeath

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
23
Arkadaşlar beyaz setup dizdiğim için beyaz bir koltuk arıyorum. Aklımda ikea markus ve zio var. Aşağıdaki görsellere bakıp hangisini önerirsiniz rica ediyorum herkes fikir versin okuyup geçmeyin.

MARKUS

81VFVmQyGSL.jpg

----------------------------------------------------------------------------------------

ZİO BLANC ( KOMPLE DERİ )

118-3.jpg

Son düzenleme:
kendime alacak olsam deri olanı alırdım

zio fabricin markusa benzeyen bir rengi var stokta varsa onu öneririm şahsen zio kullanmadım hawk kullanıyorum ama zio kullanıp memnun olmayan çok az kişi vardı deri kesinlikle tavsiye etmem hem çok terletiyor hem de kumaşa göre çok daha kolay yıpranıyor. hawk futureın gri rengine de bakabilirsin

Hocam zio'nun fabrik modellerinin fotosunu bırakıyorum. Hangisini diyorsunuz ?

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    259.2 KB · Hit: 51
sol alt olması lazım hocam uyarsa
Hocam o latte rengi olarak geçiyormuş. Aslında güzel ama beyaz setup'a çok da yakışmaz gibi sanki. Attığım koltuklardan da aklıma en çok yatan Blanc modeliydi. Onu da siz önermediniz full deri olduğu için. Bir de hawk future önermişsiniz fakat onun gri rengi de çok güzel durmuyor baktım şimdi. Geriye sadece markus ve zio gaming modeli kalıyor. Üstte ikisinin de fotosu var. Ne dersiniz ?

Hocam o latte rengi olarak geçiyormuş. Aslında güzel ama beyaz setup'a çok da yakışmaz gibi sanki. Attığım koltuklardan da aklıma en çok yatan Blanc modeliydi. Onu da siz önermediniz full deri olduğu için. Bir de hawk future önermişsiniz fakat onun gri rengi de çok güzel durmuyor baktım şimdi. Geriye sadece markus ve zio gaming modeli kalıyor. Üstte ikisinin de fotosu var. Ne dersiniz ?
hocam tamamen kendi kişisel tercihimi söylüyorum direkt karar vermeyin fakat ben görüntü olarak zionun o modelini pek sevemedim markus denedim boyun yastığına alışık olduğum için pek rahat ettirmedi ama kullananların nerdeyse hepsi memnun markusun üzeceğini sanmıyorum

Blanc olanı diyorsunuz dimi kenarında şerit halinde toz pembe olanı ? Fakat bu koltukta oturma ve sırt kısmını kumaş seçemiyoruz komple deri. Sizce yazın terletmez mi ?
o senin ne giydiğinle alakalı bende 2 deri koltuk var pamuk ve keten giydiğim için hiç terletmiyor

hocam tamamen kendi kişisel tercihimi söylüyorum direkt karar vermeyin fakat ben görüntü olarak zionun o modelini pek sevemedim markus denedim boyun yastığına alışık olduğum için pek rahat ettirmedi ama kullananların nerdeyse hepsi memnun markusun üzeceğini sanmıyorum
Bana da gaming modeli çok da güzel gelmiyor. Çünkü bildiğiniz siyah yani. Şerit halinde beyaz eklemişler az bir şey. O zaman onu da eliyorum. Markusu alıyorum gibi duruyor şuan. Markusa alternatif olarak beyaz koltuk öneriniz yoksa çekecem bu koltuğu hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o senin ne giydiğinle alakalı bende 2 deri koltuk var pamuk ve keten giydiğim için hiç terletmiyor
Ama genel manada deri koltuk yazın sıkıntılı değil mi hocam ? Ben sürekli koltuğa göre giyimimi ayarlayamam yani. Tam da blanc serisinden vazgeçmiştim kafamı karıştırdınız :D

Deri koltuk kullanıyorum. Tavsiye etmem özellikle yazın sırt bölgeniz çok fazla terliyor.

Valla kalite olarak hiçbir bilgim yok. Bende aslında o tarz modellere geçmek istiyorum. Fiyatı nedir onun, araştırıp alternatif atabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,437
Üyeler
198,760
Son üye
gurkanking

Geri