Havit H2002P alınır mı?

Mikrofonu muazzam bir ürün arıyorsan, RAIJIN alabilirsin. 4 yıl kullandım, bi ara satışa kapanmadan tekrar alacağım. Mükemmel bir üründü.

Hocam %100 seviyesinde cızırtı, dip ses yaşıyor musunuz? Müzik performansı nasıl?
müzik operformansı orlama oyun çok iyi mikde gayet kaliteli cızırtı falan yok bendew

hayır tam tuzunda üst düzey performans bekleme ama asla üzmez
Hocam daha önce öyle sağlam bir kulaklık kullanmadım. Snoppy ve CH321 kullanmıştım. Bunlardan daha iyiyse sıkıntı yok, üst segment bir şey kullanmadığım için aradaki farkı anlayacağımı sanmıyorum pek. Bass düzeyi nasıl acaba? Yetersiz diye yorumlar gördüm. Alıp sonra pişman olmaktan çekiniyorum biraz ama bu fiyatta da bundan iyisi yok sanırım.
Bende kullanıyorum hocam gayet güzel kulaklık tek diyeceğim şey kafanız büyükse olmayabilir.
Müzik performansı nasıl? Bir de bass düzeyi yeterli mi müzik dinlerken?

Hocam daha önce öyle sağlam bir kulaklık kullanmadım. Snoppy ve CH321 kullanmıştım. Bunlardan daha iyiyse sıkıntı yok, üst segment bir şey kullanmadığım için aradaki farkı anlayacağımı sanmıyorum pek. Bass düzeyi nasıl acaba? Yetersiz diye yorumlar gördüm. Alıp sonra pişman olmaktan çekiniyorum biraz ama bu fiyatta da bundan iyisi yok sanırım.

Müzik performansı nasıl? Bir de bass düzeyi yeterli mi müzik dinlerken?

Üzerine biraz ekleyip Blackshark V2X almak mantıklı mı sizce? Ses kartım pek iyi değil ama ilerde sistem topladığımda sağlam bir anakart alacağım.

Geri