SüleymanÇakir28
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Sa arkadaşlar sizce hangisi 12 nin daha 1 sene yakın garantisi var sizce 12 mi 15 pro mu? Pro için 10k koymam daha lazım
2 yıl değilmi benmi yanlış biliyorum hatta 2. yılın güncellemesinden sonra 1 yıl daha olması lazımSa arkadaşlar sizce hangisi 12 nin daha 1 sene yakın garantisi var sizce 12 mi 15 pro mu? Pro için 10k koymam daha lazım
bide açtırma ücreti artıyor planın bu yöndeyse hızlı yapmanı öneririm2 yıl değilmi benmi yanlış biliyorum hatta 2. yılın güncellemesinden sonra 1 yıl daha olması lazım
12 nin 1 seneye yakın garantisi var2 yıl değilmi benmi yanlış biliyorum hatta 2. yılın güncellemesinden sonra 1 yıl daha olması lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bide açtırma ücreti artıyor planın bu yöndeyse hızlı yapmanı öneririm
biz pedere gürcistana çıkıp yapmıştık kıbrıs olmuyodur büyük ihtimal12 nin 1 seneye yakın garantisi var
Yd aynnçıkma imkanım yok bu aralar 15 pro yu alsam diyorum Ağustos kadar süresi olduğundan kullanabilirim ama işte hem zamlanacak hemde çıkma imkanım olur mu onuda bilmiyorum bu arada yd için KIBRIS sayılıyor mu?
"Apple'ın sunduğu ortalama güncelleme desteği süresini göz önünde bulundurduğumuzda, 2020 yılında çıkan iPhone 12 serisinin 2025 yılına kadar güncelleme alabileceğini söyleyebiliriz. Bu, “iPhone 12 güncelleme ne zaman bitecek?” sorusu için bir cevap niteliğindedir." 2025 son güncelleme alıcak 1 yıl da o güncellemeyle kulanırsın 2 yıl açtırma bedeliyle uğraşmak istemiyorsan 12 al bende var memnunum ama kaçak alınca ülkeden çıkman gerekiyorya bi o kadarda masraf yapabilirsin açtırıcam diye12 nin 1 seneye yakın garantisi var
Yd aynnçıkma imkanım yok bu aralar 15 pro yu alsam diyorum Ağustos kadar süresi olduğundan kullanabilirim ama işte hem zamlanacak hemde çıkma imkanım olur mu onuda bilmiyorum bu arada yd için KIBRIS sayılıyor mu?
O yüzden bende 12 almaya biraz daha yakınım gibi 1/2 sene idarelik olsun yeterbiz pedere gürcistana çıkıp yapmıştık kıbrıs olmuyodur büyük ihtimal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
"Apple'ın sunduğu ortalama güncelleme desteği süresini göz önünde bulundurduğumuzda, 2020 yılında çıkan iPhone 12 serisinin 2025 yılına kadar güncelleme alabileceğini söyleyebiliriz. Bu, “iPhone 12 güncelleme ne zaman bitecek?” sorusu için bir cevap niteliğindedir." 2025 son güncelleme alıcak 1 yıl da o güncellemeyle kulanırsın 2 yıl açtırma bedeliyle uğraşmak istemiyorsan 12 al bende var memnunum ama kaçak alınca ülkeden çıkman gerekiyorya bi o kadarda masraf yapabilirsin açtırıcam diye
Tr s24uSa arkadaşlar sizce hangisi 12 nin daha 1 sene yakın garantisi var sizce 12 mi 15 pro mu? Pro için 10k koymam daha lazım
trde iphone bağımlılığı var bende keşke samsung alsaydım diyodumda geçmişti çoktan s24 daha iyi her türlüTr s24u
trde iphone bağımlılığı var bende keşke samsung alsaydım diyodumda geçmişti çoktan s24 daha iyi her türlü
S3mini den falan geçiyorsun iphone tutkusu ne s24u al kat kat daha iyiAndroid den geçeceğim
60hz telefon kullanmaya razıyım diyorsan ayrıS3mini den falan geçiyorsun iphone tutkusu ne s24u al kat kat daha iyi