eko ekocan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 120
Bence alınmaz hava olayı sıkıntı ekran kartı çok aşağıda çok iyi incelemek lazım görsellik çokta önemli değil hava olayı önemli
soğutucu model nedirKasayı kullanıyorum tavsiye ederim. Anakartım da B760M PZ. Üst kısma da thermalright 3 lü fan seti aldım bağladım misss
Kasayla gelen fanlar reverse mi hocam? Değilse tüm fanlarınız exhaust çalışıyor çünkü.Kasayı kullanıyorum tavsiye ederim. Anakartım da B760M PZ. Üst kısma da thermalright 3 lü fan seti aldım bağladım misss
Onlar her yerde - Saksılar-Kasayı kullanıyorum tavsiye ederim. Anakartım da B760M PZ. Üst kısma da thermalright 3 lü fan seti aldım bağladım misss
Şu alt bölmeye fanı nasıl taktınız aynı kasadan bendede vardı takamamıştım.
Kasayla gelen fanlar reverse mi hocam? Değilse tüm fanlarınız exhaust çalışıyor çünkü.
hocam kart hangi model 7900 gre almayı düşünüyordum stok bitti6 gündür böylefiyati son gün niye paylasiyosunuz merak edenler için ben aldim setup şöyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bence guzel oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bence guzel oldu
AK400 digital White modeli.soğutucu model nedir
Yan paneldeki 3 fan reverse mu normalde?3 reverse 1 normal olarak geliyor hocam.
7700xt hocam Sapphire Purehocam kart hangi model 7900 gre almayı düşünüyordum stok bitti