fatihdrk66
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 236
- Konu Sahibi Konu Sahibi
İndirim Bitti
Bu fiyata beklenmez benceHot Swappable değil![]()
Beklenmeli.Bu fiyata beklenmez bence
Koskoca Asus bile çoğu klavyede yapmıyor farklı markalar kullanıyor ama çok garip bir ton para döküyoruz birde klavyeyeBeklenmeli.
Geçen ay connectgame tüm ürünlerine zam yapmadan önce 999 liraya kablosuz özellikli, 3 ve 5 pin hot Swappable özellikli klavye vardı alacağım gün zam geldi asla unutmayacağım (Dareu EK871GTR)
gekky g61 alın 1k yaBu fiyata beklenmez bence
Bakacamgekky g61 alın 1k ya
Rakip demek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama epey yararlı bir sayfa. Umarım bu tarz katkıları daha fazla olur.indirim kaplanı bu aralar sıcak fırsatların tek rakibi hadi bakalım
Hocam söylemeseydin stok bitecek şimdi ben alamadım daha :d şuanki klavyeye gazoz döküldü içini açıp temizleyeceğim olmazsa alacağım ama vakit bulamadım bir türlügekky g61 alın 1k ya
sıkıntı olmaz gelir hocam zaten bir sürü secenegi varHocam söylemeseydin stok bitecek şimdi ben alamadım daha :d şuanki klavyeye gazoz döküldü içini açıp temizleyeceğim olmazsa alacağım ama vakit bulamadım bir türlü
https://www.amazon.com.tr/Geeky-GK6...8550&keywords=geek+gk61&qid=1727723848&sr=8-2 ürün bumu hocam varsa doğru linki atar mısınız inceleyeyimgekky g61 alın 1k ya
evet bu model
Numpad nerede hocam yediler mi numpadlerievet bu model