2k ve pivot özelliği olan monitör önerisine ihtiyacım var.

Reaksiyon skoru
82
Ayırabileceğim bütçe 8k civarında ama 9-10k'ya da çıkabilirim. Minimum 180hz olarak düşünüyorum.

Ayırabileceğim bütçe 8k civarında ama 9-10k'ya da çıkabilirim. Minimum 180hz olarak düşünüyorum.

odyssey alınmaz ghostıng aşırı şekilde var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

knka Va bozmazzsa baya iyi bu
ıps için şunlar bence gayet iyi dostum

https://www.akakce.com/monitor/en-u...nc-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,96855348.html
şunada bakabilirsin.

Son düzenleme:
odyssey alınmaz ghostıng aşırı şekilde var

knka Va bozmazzsa baya iyi bu
ıps için şunlar bence gayet iyi dostum

https://www.akakce.com/monitor/en-u...nc-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,96855348.html
şunada bakabilirsin.

Ghosting her monitörde olur oddsey G6 G3-G5 gibi ghosting sorunlu değil bu monitörde Aşırı ghosting olduğunu kim söyledi sana? oddsyey g6'da ghosting yok denecek kadar az araştırmadan yanlış bilgi vermeyin.

Son düzenleme:
Şu modeller nasıl? Güncel olarak 1080p 144hz AOC monitör kullanıyorum.

Şu modeller nasıl? Güncel olarak 1080p 144hz AOC monitör kullanıyorum.

oddsyey g6 öneririm.

Ghosting her monitörde olur oddsey G6 G3-G5 gibi ghosting sorunlu değil bu monitörde Aşırı ghosting olduğunu kim söyledi sana? oddsyey g6'da ghosting yok denecek kadar az araştırmadan yanlış bilgi vermeyin.
G3 sorunlu değil mi :D tamam dostum

G3 sorunlu değil mi :D tamam dostum
Arkadaşım ben ne yazdım Türkçen yok mu senin? Oddsey g6 modeli oddsey G3-g5 modeli gibi ghosting sorunlu değil bak anlamadın diye tekrar yazıyorum oddsey serisinin hepsi ghosting sorunlu değil araştırmadan yanlış bilgi verme.

Geri