2k ve pivot özelliği olan monitör önerisine ihtiyacım var.

Reaksiyon skoru
82
Ayırabileceğim bütçe 8k civarında ama 9-10k'ya da çıkabilirim. Minimum 180hz olarak düşünüyorum.

Ayırabileceğim bütçe 8k civarında ama 9-10k'ya da çıkabilirim. Minimum 180hz olarak düşünüyorum.

odyssey alınmaz ghostıng aşırı şekilde var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

knka Va bozmazzsa baya iyi bu
ıps için şunlar bence gayet iyi dostum

https://www.akakce.com/monitor/en-u...nc-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,96855348.html
şunada bakabilirsin.

Son düzenleme:
odyssey alınmaz ghostıng aşırı şekilde var

knka Va bozmazzsa baya iyi bu
ıps için şunlar bence gayet iyi dostum

https://www.akakce.com/monitor/en-u...nc-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,96855348.html
şunada bakabilirsin.

Ghosting her monitörde olur oddsey G6 G3-G5 gibi ghosting sorunlu değil bu monitörde Aşırı ghosting olduğunu kim söyledi sana? oddsyey g6'da ghosting yok denecek kadar az araştırmadan yanlış bilgi vermeyin.

Son düzenleme:
Şu modeller nasıl? Güncel olarak 1080p 144hz AOC monitör kullanıyorum.

Şu modeller nasıl? Güncel olarak 1080p 144hz AOC monitör kullanıyorum.

oddsyey g6 öneririm.

Ghosting her monitörde olur oddsey G6 G3-G5 gibi ghosting sorunlu değil bu monitörde Aşırı ghosting olduğunu kim söyledi sana? oddsyey g6'da ghosting yok denecek kadar az araştırmadan yanlış bilgi vermeyin.
G3 sorunlu değil mi :D tamam dostum

G3 sorunlu değil mi :D tamam dostum
Arkadaşım ben ne yazdım Türkçen yok mu senin? Oddsey g6 modeli oddsey G3-g5 modeli gibi ghosting sorunlu değil bak anlamadın diye tekrar yazıyorum oddsey serisinin hepsi ghosting sorunlu değil araştırmadan yanlış bilgi verme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,903
Üyeler
193,188
Son üye
FearlessX12
Geri