🔥İndirim açıl susam açıl İtopya indirim günleri başladı

sisteminde monitoründe fiyatı iyi

monitör alınır mı daha iyisi var mıdır?

monitör alınır mı daha iyisi var mıdır?
ben tarihçesine baktım en iyi fiyatın 1000 tl altında gaming serisi philipsin bence kaçmaz al. Ayrıca philips panel üreticisi kalitesi tartışılmaz.

fiyatlar iyiymiş özellikle kasa

Aynı ürünler farklı markalarla dip fiyatlandırmadan çıkan sonuç
1728396137677.png

4070s 33 binmiş 24.450 düşmüş vay be indirime gel (!)

Yapmayın arkadaşların monitörün fiyatı iyi felan değil,FHD monitör ve pivot değil fiyatı gayet normal ederi budur daha yeni 1080p ips pivot monitörler 4k civarına satıldı. Bir ürünü almadan önce yurtdışı fiyatlarına bakın newegg vs. gibi sitelerden karşılaştırma yapın. Böyle giderse fiyatlar çoook daha katlanır.

Son düzenleme:
Yapmayın arkadaşların monitörün fiyatı iyi felan değil,FHD monitör ve pivot değil fiyatı gayet normal ederi budur daha yeni 1080p ips pivot monitörler 4k civarına satıldı. Kaldı ki bir ürüne 8k yazıp 4.5k ya indirdim diyen firmaya hayatta güvenmem
hocam hem 180hz hem ips hem 27 inch bu fiyata biraz zor bulursun

Yapmayın arkadaşların monitörün fiyatı iyi felan değil,FHD monitör ve pivot değil fiyatı gayet normal ederi budur daha yeni 1080p ips pivot monitörler 4k civarına satıldı. Bir ürünü almadan önce yurtdışı fiyatlarına bakın newegg vs. gibi sitelerden karşılaştırma yapın. Böyle giderse fiyatlar çoook daha katlanır.
Keşke sen emlak piyasasına ve araba piyasasına sallasan :)

hocam hem 180hz hem ips hem 27 inch bu fiyata biraz zor bulursun
hiç zor bulmadım daha geçen aylarda pivot 1080p LG monitör satıldı 3.999 tl ye aldım şu anda da bu monitörden yazıyorum üstelik gsync ve pivot
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Keşke sen emlak piyasasına ve araba piyasasına sallasan :)
Emlak ve otomobil piyasası fakrlı konular onlarda malum emlak iç işleri meseles, otomobil ise yüksek vergi ile alakalı fakat masaüstü bilgisayarlarda böyle bir durum yok şimdlilik vergisi düşük ve genelde önerilen fiyat üzerinden satılır işlemciler nasıl önerilen fiyat üzerinden satılıyorsa diğer donanımlarda aynı olmalı ama bizim millet böyle coşturuyor saolsun herşeye ucuz ucuz dediği için

Ekler

• Ekran görüntüsü_8-10-2024_171848_www.amazon.com.tr.jpeg
    Ekran görüntüsü_8-10-2024_171848_www.amazon.com.tr.jpeg
    103.7 KB · Hit: 261
Son düzenleme:
Sitedeki 25.000 TL'lik sisteme konu açsak nasıl olur?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,514
Üyeler
187,692
Son üye
Ardacan60
Geri